Hogyan dolgozhatok az UNICEF-nél?

Hogyan lehetek önkéntes az UNICEF Magyarországnál?

Az UNICEF Magyar Bizottsága önkéntesei nélkül nem tudná ilyen hatékonyan ellátni munkáját. Önkénteseknek kiírt felhívásainkat az http://unicef.hu/onkentesseg/ oldalon tesszük közzé. Ha többféle lehetőség is érdekli, kérjük, töltse ki a formanyomtatványt ugyanezen az oldalon. Felvesszük adatbázisunkba a jelentkezését, és kapcsolatba lépünk Önnel, ha bármilyen önkéntes segítségre lesz szükségünk.

Hogyan dolgozhatok az UNICEF keretében önkéntesként külföldön?

Sajnos erre ritkán van lehetőség. A szervezet munkája során általában nem alkalmaz külföldi önkénteseket, igyekszik az adott országban működő szervezetekre, szakemberekre támaszkodni, illetve ezek hiányában ilyeneket kiképezni. Az anyaszervezet, az ENSZ mellett azonban sok országban dolgoznak önkéntesek. Bővebb információ: http://www.unv.org/, http://www.unicef.org/about/employ/index_volunteers.html.

Hogyan szerezhetek gyakornoki helyet az UNICEF Magyarországnál?

Az UNICEF Magyarország minden évben korlátozott számú gyakornoki helyet kínál felsőoktatásban résztvevő hallgatók és diplomások számára. Az egyetemek felé legfeljebb 6 hetes / 240 órás időszakra számíthatóak el, és nem járnak fizetéssel. Elvégzésük rugalmas menetrendben történik. További információért és a jelentkezéshez, kattintson ide: http://unicef.hu/onkentesseg/.

Lehetek-e a nemzetközi UNICEF-nél gyakornok?

Igen, lehet a nemzetközi szervezethez gyakornoknak jelentkezni. A gyakornoki állásokról, a jelentkezés feltételeiről a nemzetközi szervezet honlapján tájékozódhat. Az UNICEF Magyarország nem rendelkezik bővebb információkkal a nemzetközi gyakornoki helyekkel kapcsolatban. http://www.unicef.org/about/employ/index_internship.html

Hogyan kaphatok munkát az UNICEF Magyarországnál?

A megüresedett helyekről a lenti linken tájékozódhat, és csak a meghirdetett helyekre tudunk jelentkezéseket elfogadni: http://unicef.hu/allasajanlatok/.

Hogyan lehet a nemzetközi UNICEF-nél dolgozni?

A nemzetközi UNICEF főállású munkatársait pályázattal választja ki. Az álláshelyekről a nemzetközi szervezet honlapján tájékozódhat, jelentkezést is azon keresztül lehet benyújtani. Az UNICEF Magyarország nem rendelkezik bővebb információkkal az egyes pályázatokkal kapcsolatban. További információért keresse fel az alábbi oldalt: http://www.unicef.org/about/employ/index.php.

Hogyan dolgozhatok az UNICEF Globális Szolgáltató Központjában?

Az UNICEF Globális Szolgáltató Központja, mely 2015 szeptemberében nyílt meg Budapesten, az UNICEF programirodák munkáját segíti pénzügyi, adatkezelési, HR és IT területeken. A Szolgáltató Központ várhatóan 2016 végére áll fel teljesen. A jelentkezést az UNICEF New York-i központja kezeli, melyre az alábbi linken lehet pályázni: http://www.unicef.org/about/employ/index_82434.html. Az UNICEF Magyar Bizottság nem rendelkezik bővebb információkkal a kiírt álláslehetőségekkel kapcsolatban.