Vállalati partnerként

Vállalati együttműködési lehetőségek

Bár 100 millió gyermek életét megmentette az UNICEF az elmúlt 25 évben, de még így is naponta 17 ezer gyermek hal meg megelőzhető okokból a világon. 58 millió gyermek jövője kilátástalan, mert az oktatásuk nem biztosított a hazájukban dúló háborúk miatt. Problémák Magyarországon is vannak: 2012-es adatok szerint 1000 gyermekből 5 nem éli meg az egyéves születésnapját.

Legyen Ön is támogatónk!

Az UNICEF-nél arra törekszünk, hogy személyre szabott és kölcsönösen értéknövelő programokat építsünk vállalati partnereinkkel.

Korábbi programjaink

Egyszeri vállalati adományozás

Sok cég dönt úgy, hogy egyszeri támogatást nyújt az UNICEF-nek, például katasztrófa helyzetben. Partnerünknek segítünk kiválasztani a támogatandó ügyet illetve visszacsatolást adunk a támogatási összeg felhasználásáról. Számos módon segítünk láthatóvá tenni támogatását pl. cikk a honlapon, előadás munkatársaknak.

Rendszeres vállalati adományozás

Csatlakozzon az UNICEF Vállalati Támogató Programjához, és segítse küzdelmünket a leghátrányosabb sorsú gyermekek jogaiért és jóllétéért. A havi rendszeres támogatások által az UNICEF munkája tervezhetővé és kiszámíthatóvá válik.

Amit kérünk/amit kínálunk:

  • Egy, vagy több éves megállapodás és minimum 420,000 HUF/év (35,000 HUF/hó) hozzájárulás
  • UNICEF Magyar Bizottság Támogató logó használata
  • Névre szóló Támogatói Bizonyítvány
  • Rendszeres tájékoztatás arról, hogy miként segít az adománya
  • Adókedvezmény (Erről bővebb információ ITT)
  • Segítünk láthatóvá tenni támogatását

CRM – Adományozással egybekötött termék promoció

Kutatások bizonyítják, hogy a vásárlók két azonos termék közül a jótékony céllal egybekötött terméket részesítik előnyben. Ilyen jellegű együttműködés során partnerünkkel kiválasztjuk a támogatni kívánt UNICEF programot majd előre meghatározzuk a terméket vagy termékcsoportot és a támogatási összeget. Számos korábbi sikeres együttműködésünk bizonyítja, hogy vállalati partnerünkkel együttműködve megtaláljuk a vásárlóknak szóló tökéletes üzenetet. Néhány már megvalósult kampány: Henkel, Tesco.

CRL – UNICEF Licence termékgyártás

Az UNICEF folyamatosan keresi azokat a cégeket. akik megfelelő minőség és jogdíj fizetés mellett szívesen gyártanának UNICEF márkájú termékeket. Jelenlegi partnerünk: Cardex

Munkatársak bevonása egy jó ügyért

Segítünk megtalálni cégének a legjobb módot arra, hogyan tudja munkatársait egy jótékony ügy mögé állítani. Számos hazai és külföldi adománygyűjtési kezdeményezést tudhatunk magunk mögött. ING Bank, DLA Piper, Spar Maraton céges futás

Szponzoráció, rendezvények

Az UNICEF számos szakmai és egyéb rendezvényt szervez. Spar Maraton jótékony futás, CRC25 konferencia. A világnapokat is rendezvényekkel ünnepeljük legyen az akár sport, zene vagy kiállítás. Bóbita gyereknap, Szépművészeti Múzeum – Művészettel a gyermekekért. Folyamatosan keressünk azokat a partnereket, akik szponzorációval támogatják rendezvényeinket.

Retail-együttműködések

Az UNICEF olyan viszonteladói partnereket keres, akik időszakosan örömmel értékesítik vásárlóiknak UNICEF adománykártyákat. (pl.: The Body Shop, Oázis kertészet, Mamas & Papas)

Teljes név
Email
Cégnév
Telefonszám
Üzenet

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek

Havi rendszeres adományoddal sokat tehetsz a világ gyermekeiért.

Segítek