Mozdulj a gyerekekért!

Eddzünk együtt egy globális mozgalom részeként november 18-án, hogy minden gyerek számára biztosítva legyen a tiszta ivóvíz!

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani az ENSZ Gyermekjóléti Alapjának kezdeményezését, amit a Gyermekek Világnapja elé, 2017. november 18-ára időzítve szerveznek meg edzőtermek százaiban, világszerte.  A kampány szószólója és résztvevője a világhírű Hugh Jackman. Az általa készített felhívás a videóra kattintva tekinthető meg:

The world needs a workout! Join me in support of @UNICEF’s #WorkoutForWater on November 18th for #WorldChildrensDay

Közzétette: Hugh Jackman – 2017. október 25.

Az idén az UNICEF Magyarországon keresztül a magyar edzők és edzőtermek is csatlakozhattak ehhez az akcióhoz.A program lényegeként ezen a szombati napon – két nappal a globális gyermeknapot megelőzően – együtt hívtuk fel a figyelmet a veszélyben lévő gyerekek problémáira a sport és a mozgás által.

A világon naponta 16.000 gyermek veszti életét olyan okok miatt, amelyek megelőzhetőek lettek volna. Az élelem és a védőoltások hiánya mellett az egyik legnagyobb jelentősége a tiszta ivóvíznek van. Ma 2.1 milliárd olyan ember él a Földön, aki nem jut napi szinten hozzá a megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvízhez. November 18-án, Új-Zélandtól Kanadáig, több ezer ember sportolt egyszerre az UNICEF különleges akciójának keretében azért, hogy a vízhiánnyal leginkább érintett régiókban minél több kisgyereknek tudjunk életmentő segítséget biztosítani.

A mozgás öröm, másoknak segíteni pedig fantasztikus érzés!

 

 

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek

Havi rendszeres adományoddal sokat tehetsz a világ gyermekeiért.

Segítek