Black Friday az észak-szíriai gyerekekért

A gyermekéletekre nincs kedvezmény!

Van azonban egy jó ajánlatunk a számodra: A most következő shopping őrületben költs valami olyanra is, aminek óriási jelentősége van! Bár a gyermekek életére nem tudunk kedvezményt adni, de most vásárolhatsz valamit, amivel egyúttal jót is cselekszel! Észak-Kelet Szíriában a fegyveres összecsapások okán teljesen kilátástalan az emberek helyzete. Sürgősségi segítségnyújtásra van szükség ahhoz, hogy megmentsük a háború sújtotta gyerekek életét!

A célunk, hogy a Black Friday ideje alatt összegyűjtsünk 1000 db olyan segélycsomagot, amely a tél beköszöntével a gyermekek számára alapvető szükségleteket tartalmaz:

  • Vastag takarót és meleg ruhákat
  • 50 db víztisztító tablettát
  • 5 zacskónyi rehidráló sót, amely véd a kiszáradástól
  • Alapvető gyógyszereket
  • 10 adag élelmiszercsomagot: amely terápiás tejet, magas kalóriaértékű kekszet és terápiás mogyorópasztillát jelent

 

Magyarországon tavaly a Black Friday alatt 40 milliárd Ft-ot költöttek el az emberek vásárlásaik során. Ez a szám felülmúlt minden korábbi várakozást.

Mi lenne, ha minden ember a vásárlása során megtakarított pénz egy részét azokra a gyermekekre költené, akik a világon a legnagyobb szükségben élnek?

Az Észak-Szíriában tartózkodó gyermekek helyzete lassan már nem írható le szavakkal. A háború legszörnyűbb borzalmait kell napi szinten átélniük, rengetegen vesztették el otthonukat, családjaikat, egyik napról a másikra váltak nincstelenné.

Az országban a közelmúlt eseményei okán 760.000 gyermek él állandó veszélyben: sokan a földi pokol árnyékában.

Mi arra törekszünk, hogy ezeknek a gyerekeknek túlélést és esélyt biztosítsunk sürgősségi segítségnyújtás által.

Ezen az ajánlaton nem fogsz spórolni, de annak egy részét, amit a Black Friday során megtakarítottál, a legjobb helyre adhatod!

Köszönjük, hogy támogatod a munkánk és kiállsz a gyermekekért!

Segíts a krízishelyzetben élő szíriai gyerekeken!

Támogatásoddal életeket mentesz

SEGÍTEK