Csatlakozz az UNICEF Csapathoz!

Közeleg az ősz tradicionális sportfesztiválja: légy sportkövetünk a 34. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon!

 

 CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Mindig is késztetést éreztél arra, hogy segíts másokon, de nem tudtad, hogy is kezdj bele? Szenvedélyed a futás, és ezt szívesen összekötnéd jótékonysággal? Csatlakozz az UNICEF Magyarország sportköveteihez a 34. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon és adománygyűjtéseddel támogasd a világ nehéz sorsú gyermekeit!

Időpont: 2019. szeptember 28-29. Helyszín: Budapest, Pázmány Péter sétány

A világon jelenleg mintegy 263 millió olyan ember él, aki napi több mint 30 percet, de sokszor órákat gyalogol vízért. Közöttük igen sok gyerek azon egyszerű oknál fogva, hogy amíg a szülők szó szerint a napi betevőért dolgoznak, ők ezzel veszik ki részüket a családi munkamegosztásból. Ezek a gyermekek nap nap után átlagosan 20 kilós kannákat cipelnek olykor kilométereken át helyenként forgalmas utakon, fegyveres erők által uralt területeken át, másutt a vadonon keresztül, közvetlen életveszélyben. Közben kimaradnak az iskolából… és szépen lassan lemaradnak magáról a gyermekkorról is, amivel nem csak újabb emberi alapjogaik sérülnek, hanem felnőttkori lehetőségeik is nagy mértékben szűkülnek.

Aysha 13 éves, átlagosan napi 8 órát tölt vízhordással

Az UNICEF a jótékony sportkövetek segítségével azon dolgozik, hogy a világ valamennyi gyermeke számára elérhető távolságban legyen a fogyasztásra nézve biztonságos és megfizethető ivóvíz.

Ha szeretnél te is részese lenni a munkánknak, csatlakozz az UNICEF Csapat jótékony sportköveteihez a 34. SPAR Budapest Maraton Fesztivál hétvégéjének bármely távján és gyűjts adományokat a gyermekekért, fuss a tiszta vízért!

 CSATLAKOZOM

A szombati nap rövid távjain kisgyerekekkel is indulhattok!

A hétvégén mozduljon együtt a család: tegyetek közösen az egészségetekért és a világ gyermekeiért!

Részletek és nevezés: SPAR BUDAPEST FESZTIVÁL TÁVOK

Számíthatunk Rád? Vágj bele most!

1.Hozd létre adománygyűjtő profilod és tűzz ki egy minimum 50.000Ft-os támogatásgyűjtési célt!

2.Oszd meg minél többekkel a kampányod és vállalásod teljesítéséhez kérd ismerőseid, barátaid segítségét!

3.Vegyél részt a közös edzéseken és tájékoztasd követőidet a felkészülésedről, valamint a gyűjtésed aktuális állásáról!

4. Élvezd a segítségnyújtás örömét.

Jót tenni jó!

Maraton a világ egyik legszebb városának díszletei között

Hívd ki magad nem csak egy futásra, de adománygyűjtésre is! A vasárnapi 42 km-t bevállalhatod egyedül, párban, vagy akár 4 fős váltóban is.

Részletek és nevezés: SPAR BUDAPEST MARATON

Sportolj, érezd magad jól velünk és élvezd a segítségnyújtás örömét!

Légy Te is jótékony futónk, indulj el a SPAR Maraton bármelyik távján és kezdj adománygyűjtésbe. Kampányodban mindvégig számíthatsz ránk: tippekkel, tapasztalatokkal segítünk neked abban, hogy a lehető legsikeresebb legyen adománygyűjtésed. Ne feledd, hogy a kampány végeztével sikeres adománygyűjtőinket UNICEF Csapatos pólóval és kitüntető oklevéllel is díjazzuk.

 CSATLAKOZOM

Eseményinformáció

Időpont: 2019. szeptember 28-29.

Helyszín: Pázmány Péter sétány, Budapest

Adománygyűjtő profil létrehozása: TeIsTehetsz

Nevezés: SPAR Budapest Maraton Fesztivál

 

UNICEF Csapat a helyszínen

A SPAR Maraton hétvégéjének mindkét napján kitelepülünk a helyszínre, ahol átadjuk neked a szupererőt biztosító UNICEF Csapat pólódat, közösen melegítünk be, fotókat készítünk és biztatjuk egymást a nagy megmérettetés előtt és alatt!

További információra lenne szükséged, vagy csak szeretnél kapcsolatba lépni velünk? Add meg az elérhetőségedet és hamarosan megkeresünk!

Szeretnék többet megtudni az UNICEF Csapatról!

Név
E-mail cím
Telefonszám

Ne feledd, ha jelentkezel, jót teszel! Az UNICEF Csapatba való regisztrációval vállalod, hogy a futás mellett adománygyűjtést is folytatsz. Ha egyénileg indulsz, javasoljuk, hogy tűzd ki legalább az 50.000Ft-os célösszeget, míg ha csapatban indultok, ennek többszörösét is összegyűjthetitek! Mi végig melletted állunk, számíthatsz ránk!

Nézd meg most, hogy milyen segítséget nyújtunk a kampányod beindításához és sikeres teljesítéséhez:

 SEGÍTSÉG TÁMOGATÁSGYŰJTÉSHEZ

 

Hangulatképek a korábbi évek rendezvényeiről:

Miért a vízért futunk?

Mert a víz élet!

A biztonságos ivóvíz nem csak alapvető emberi jog, amely mindenkit megillet, hanem létszükséglet is. Mégis jelenleg mintegy 2.1 milliárd ember nem fér hozzá a tiszta ivóvízhez szerte a világon, és legalább kétszer ennyien vannak azok, akiknek nem biztosított a megfelelő szanitáció és higiénia. Közvetve és közvetlenül a világon naponta mintegy 800 gyermek halálát okozza az, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű víz nem biztosított számukra. A tiszta víz hiánya és a rossz higiéniás körülmények okán gyermekek millió vannak életveszélyben különböző betegségeknek kitéve, illetve válnak súlyosan alultáplálttá, és végül, de nem utolsó sorban a mindennapi vízhordás miatt maradnak ki az oktatásból.

Az UNICEF a megfelelő higiénia és a tiszta víz biztosítása céljából

  • tartálykocsis vízszállítást biztosít a konfliktusos övezetekben;
  • vízellátó rendszereket rehabilitál a támadás alatt lévő településeken;
  • víztisztító tablettákkal és berendezésekkel látja el a helyi közösségeket;
  • gondoskodik az egészségügyi központok és mosdók helyreállításáról;
  • támogatja a kutak fúrását;
  • higiéniai csomagokat oszt és oktatási programokat tart;
  • szükség szerint illemhelyeket és szennyvízelvezető rendszereket alakít ki.

Olvasd el összefoglalónkat, amelyben gyermekek mondják el, hogy miként segít nekik az UNICEF. A legkisebb adományokból is tiszta ivóvizet biztosíthatunk a természeti katasztrófák, vagy háborús konfliktusok miatt nélkülözőknek!

TUDJ MEG TÖBBET

Csatlakozz Te is az UNICEF Csapathoz!

Fussunk együtt a gyerekekért!

CSATLAKOZOM