Első Mádi Borház és Bisztró, Mád

Borházunk az első olyan intézmény, mely összefogja és méltó környezetben mutatja be a borvidék borászainak munkáját, hitét a környék dűlőinek különleges fekvésében, az ásványoktól duzzadó talajban, a szigorú terméskorlátozásban és a kemény munkában.

Terroir, házi készítésű csemegék, bisztrotálak, rántott tanyasi csirke és szalonnás édesmorzsába forgatott túrógombóc. Kósa Gergő, az Első Mádi Borház séfje garantálja, hogy mindenki meglelje a számára tökéletes, stílusos gasztroköntösbe bújtatott házias bisztroételt. Geri hétköznapi ebédmenü ajánlatai épp úgy tükrözik a vidéki vendéglátás minőségét, mint különlegesnél különlegesebb, szezonális á la carte fogásai az aszalt sárgabarack chutneytól az édesburgonya gratinnel tálalt rozé kacsamellig.

http://mad-wine.com/

Tovább a Gasztronómiával a gyerekekért oldalra

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek