Felhasználási Feltételek – Teistehetsz követes adománygyűjtő oldal

Felhasználási Feltételek – Teistehetsz követes adománygyűjtő oldal

www.teistehetsz.unicef.hu

A weboldal használatával tanúsítod, hogy elolvastad, megértetted és elfogadtad a Felhasználási Feltételeket. Amennyiben nem fogadod el a jelen szabályzatot, úgy nincs jogosultságod a weboldal használatához. Az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy bármikor felülvizsgálhassa ezt a dokumentumot (pl. tartalom frissítésekor). Javasoljuk, hogy a Felhasználási Feltételeket rendszeresen olvasd el, mivel a platform használatához szükséges a változtatásokkal való egyetértésed. Szervezetünk arra is fenntartja a jogot, hogy értesítés nélkül módosítsa az oldalon elérhető szolgáltatásokat, tartalmakat általad vagy harmadik személy által történő felelősségre vonás nélkül.

A Felhasználási Feltételek a teistehetsz.unicef.hu weboldalon regisztráló minden adománygyűjtőre, valamint az oldalon keresztül kifizetett minden adományra vonatkoznak. Az UNICEF Magyar Bizottság weboldalával és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatókkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségen érsz el minket:

UNICEF Magyarország Wesselényi utca 16. 1077 Budapest
+36-1-201-4923
segitunk@unicef.hu

Adományozási Szabályzat

Ha esetleg meggondoltad volna magad vagy tévesen adományoztál, tiszteletben tartva kifejezett kérésedet, az adományodat az adományozást követő 14 napon belül visszatérítjük a számodra. Visszatérítéshez kérjük, továbbítsd az adományozásról szóló visszaigazolást és a kifejezett kérésedet a segitunk@unicef.hu címre.
A visszatérítéseket az eredeti fizetési mód szerint térítjük vissza. Hitel- vagy bankkártyával történő fizetés esetén a visszatérítés ugyanazon kártyán kerül jóváírásra.

Adományozás bankkártyával

Elfogadott bankkártyák:

VISA, MasterCard

Támogatás

Minden támogatással kapcsolatos kérdést a segitunk@unicef.hu címre várunk.

 

Felhasználási Feltételek

A honlapot és a kapcsolódó szolgáltatásokat mindig felelősségteljesen és a Felhasználási Feltételeknek megfelelően kell használnod. Különösképp, de nem kizárólagosan:

 • Nem használhatsz sértő, obszcén vagy rasszista tartalmakat – beleértve a fényképeket – a weboldalon, valamint a kapcsolódó szolgáltatások használatakor. Nem szerkesztjük aktívan a weboldalt, azonban fenntartjuk arra a jogot, hogy figyelmeztetés nélkül és saját belátásunk szerint eltávolítsunk az oldalról és a kapcsolódó szolgáltatásokról bizonyos tartalmakat attól függetlenül, hogy azok bármely harmadik fél szerint sértő, obszcén vagy rasszista elemeket tartalmaznak-e. Amennyiben ilyen jellegű tartalmat észlelsz oldalunkon kérjük, jelezd felénk a segitunk@unicef.hu címen.
 • Amennyiben adománygyűjtő oldalt hozol létre, te felelsz az oldalon található tartalmakért (pl. fénykép). Kérjük, győződj meg arról, hogy az általad felhasznált tartalom (kép, videó, szöveg stb.) nem áll szerzői jogi védelem alatt, illetve más személyhez fűződő jogát nem sérti. Ha igen, a te felelősséged az érintett írásbeli hozzájárulásának megszerzése a tartalom felhasználásához.
 • Amennyiben az oldal bármely tartalmával kapcsolatban kétséged merül fel a szerzői jogokat illetően, kérjük, jelezd felénk a segitunk@unicef.hu címen.
 • Saját adománygyűjtő oldaladon kívül más elemeket nem módosíthatsz vagy távolíthatsz el a weboldalról.

A fentebb ismertetett szabályok megsértése esetén fenntartjuk a jogot arra, hogy bármilyen tartalmat töröljünk saját megítélésünk szerint, illetve, hogy ezt minden értesítés nélkül megtegyük.

Profilod létrehozójaként te vagy felelős az oldaladon történő kommunikációért, beleértve az adománygyűjtő profilodon megjelenő szövegeket és az adományozók által írt kommenteket. Az oldalon TILOS:

 • Minden olyan információ, vagy szöveg közzététele, amely nem valódi, pontatlan vagy nem saját, esetleg szerzői jogi védelem alatt áll.
 • Minden olyan tartalom megosztása, közzététele vagy továbbítása, amely sérti valamely másik személy vagy szervezet szellemi tulajdonát, személyhez fűződő jogát vagy adatai védelméhez fűződő jogát.
 • Olyan magatartás tanúsítása, amely bűncselekménynek minősül, polgári jogi felelősségre vonással jár, vagy jogsértő.
 • A webhely használata levélszemét vagy “spam” elküldésére olyan személyeknek, akik nem kívánnak e-mailt kapni tőled.
 • A webhely használata felmérések, tombolák, szerencsejátékok, versenyek, piramis-játékok rendezésére, megjelenítésére vagy továbbítására.
 • Félrevezető információk közlése személyazonosságod vagy más személyekkel, szervezetekkel való kapcsolatod tekintetében.
 • A hálózathoz kapcsolódó szolgáltatás vagy szolgáltatások megzavarása vagy megszakítása, valamint bármilyen számítógépes vírus (beleértve bármilyen változatot, hasonló rosszindulatú kódot vagy utasításokat) telepítése a rendszerünkbe.
 • A honlapon keresztül szerzett adatok felhasználása által vagy más módon történő kapcsolatteremtés az oldal többi felhasználójával a fizikai világban anélkül, hogy az érintettek beleegyezésüket adták volna az adataik további használatához.
 • Termékek és szolgáltatások nyilvánvaló reklámozása, hacsak a szervezet és közötted nem áll fenn külön egyezség erre vonatkozóan.

Amennyiben a weboldalon létrehoztál egy saját profilt, te felelsz jelszavad, illetve adataid biztonságáért. Felelősséget vállalsz a fiókod vagy jelszavad használatával történő minden tevékenységért. Vállalod, hogy haladéktalanul értesítesz minket, amint profilod illetéktelen használatát, vagy a biztonsági szabályok megsértését észleled.

Vállalod, hogy:

 • valódi, pontos, aktuális és teljes információkat szolgáltatsz magadról.
 • adataidat karban tartod és folyamatosan frissíted őket annak érdekében, hogy azok pontosak, aktuálisak és teljesek legyenek.

Amennyiben tudomásod van róla, vagy gyanítod, hogy felhasználóneved vagy jelszavad ellopták, vagy engedélyed nélkül használták, azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon keresztül! A bejelentést követően ésszerű lépéseket teszünk annak érdekében, hogy mérsékeljük az esetlegesen fellépő károkat. a felhasználóneved és a jelszavad biztonságáról Te gondoskodsz. Javasoljuk, hogy minden alkalommal jelentkezz ki fiókodból, illetve ne ossz meg ezzel kapcsolatban bizalmas információkat.

Tiszteletben tartjuk a felhasználók azon kérését, ha szeretnének kikerülni a rendszerünkből. Ezért amennyiben törölni szeretnéd magad a weboldalról és a szervezet adatbázisából, kérjük, írj ügyfélszolgálatunk e-mailcímére: segitunk@unicef.hu

Felhasználóként jogod van ahhoz, hogy hozzáférj az adataidhoz, valamint ahhoz, hogy adataid exportáld egy másik szolgáltatónak. Segítségért kérjük, írj az ügyfélszolgálatunk e-mail címére: segitunk@unicef.hu

Magyarázat az Adatvédelmi Szabályzathoz

A teljes dokumentum az oldal alján található linkre kattintva érhető el.

Ezek a felhasználási feltételek minden olyan adománygyűjtőre és adományra vonatkoznak, amelyek a honlapon és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokon keresztül kerülnek be a rendszerbe, és amelyek lehetővé teszik számodra az adományozást, illetve az adománygyűjtést.

A webhelyen megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük. Adományozáskor lehetőséged van arra, hogy a platformon névtelen maradj, ami azt jelenti, hogy a neved nem fog megjelenni az adománygyűjtő profilján. Beleegyezésed nélkül adataid nem adjuk át harmadik félnek. Az Adatvédelmi Szabályzat részletezi a szervezet azon kötelezettségvállalását, amelyek célja, hogy megvédje a webhelyre látogató és az azon található szolgáltatásokat használó magánszemélyek magánéletét és személyes adatait, akik adománygyűjtés céljából profilt hoznak létre az oldalon, és/vagy adományoznak. A honlap más weboldalakhoz tartozó linkeket és hozzájuk tartozó adatkezelési gyakorlatokat tartalmazhat. Ez utóbbiak tartalmát az érintett webhelyek adatvédelmi nyilatkozatai szabályozzák, és nem részei szervezetünk adatvédelmi politikájának. Javasoljuk, hogy ellenőrizd ezen webhelyek adatvédelmi szabályzatait is.

Ki férhet hozzá bankkártya/hitelkártya adatimhoz?

Honlapunkon nem dolgozunk fel semmilyen rejtett költséget. A kifizetések a fizetési a PayU fizetési szolgáltató által kerülnek feldolgozásra. Kizárólag ez a fizetési szolgáltató férhet hozzá a kártya adataidhoz. A szolgáltató által kezelt adatokra a Fizetési Szolgáltató Adatvédelmi Szabályzata vonatkozik.

Ki férhet hozzá személyes adataimhoz?

Az Adatkezelő és az Adatfeldolgozók.

A személyes adataid kezelése szempontjából az Alapítvány az adatkezelő, azaz az Alapítvány felelős a személyes adataid jogszerű kezeléséért.

Az alábbi elérhetőségeken veheted fel velünk a kapcsolatot:

Adatkezelő neve: UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány

Postacím: 1077 Budapest, Wesselényi utca 16. Central Udvar

Nyilvántartási szám: 01-01-0011349

E-mail cím: unicef@unicef.hu

Honlap: www.unicef.hu

Adatfeldolgozók az olyan partnereink, akik segítenek a weboldal műveleteivel kapcsolatos alapvető szolgáltatások biztosításában (például tárhely, adattárolás és biztonság).

Adatfeldolgozó neve: iRaiser Nordic ApS (korábban Aidbuilder) 

A követes adománygyűjtéshez szükséges platform üzemeltetője az iRaiser Nordic ApS (korábban Aidbuilder International ApS). Az általa végzett adatkezelésre vonatkozó tájékoztató itt olvasható: https://www.iraiser.eu/data-care/

Adatfeldolgozó neve: PayU 

A bankkártyás fizetés lebonyolítása során az OTP Mobil Kft. az Alapítvány adatfeldolgozójának minősül, és az általa végzett adatkezelésre a mindenkor hatályos SimplePay adatkezelési tájékoztatóban (jelenleg hatályos: http://simplepay.hu/old/docs/201806/SimplePay_b2c_adatkezelesi_tajekoztato_hun_20180614.pdf) foglaltak irányadóak.

Adatfeldolgozó neve: DONE Digital Kft.

A Honlappal kapcsolatos informatikai teendők, így a weboldal karbantartásával és fejlesztéséve kapcsolatos teendők ellátása:

Cím: 1095 Budapest, Gát u. 21. Fszt./1 e-mail: hello@thisisdone.com, honlap: https://thisisdone.com/)

Az általam létrehozott oldalakat csak én tekinthetem meg?

Általában nem. Ha létrehozol egy adománygyűjtő oldalt a weboldalon, akkor az nem magánjellegű. A webhelyen létrehozott oldalakat keresőmotorok indexelik és azok a nyilvánosság számára hozzáférhetők. Ha adományozol, dönthetsz úgy, hogy nem járulsz hozzá neved megjelenítéséhez az adományoldalon. Ebben az esetben névtelen maradsz, és kizárólag a szervezet fogja tudni a nevedet. Adományozásnál választhatsz alternatív nevet is, így csak barátaid és családod fogják felismerni a kilétedet. Szervezetünk felhasználhatja a nyilvános adománygyűjtő profilokat marketing célokra, például a közösségi médiában és a hírlevelekben való megjelenítésekhez.

Milyen jogaim vannak?

A GDPR 15. cikke alapján kérelmezheted a rád vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést.

A GDPR 16. cikke alapján jogosult vagy az Adatkezelőtől a rád vonatkozó személyes adat helyesbítését kérni.

A GDPR 17. cikke alapján jogosult vagy az Adatkezelőtől a rád vonatkozó személyes adat törését kérni.

A GDPR 18. cikke alapján kérheted az Adatkezelőtől a rád vonatkozó személyes adat kezelésének korlátozását.

A GDPR 21. cikke alapján jogosult vagy a rád vonatkozó személyes adat kezelése ellen tiltakozni.

A GDPR 20. cikke alapján jogosult vagy a rád vonatkozó személyes adatok hordozhatóságára.

A GDPR 7. cikk (3) bekezdése alapján jogosult vagy a személyes adataid kezeléséhez adott hozzájárulásodat bármely időpontban visszavonni.

Mit tehetek, ha jogellenes adatkezelést tapasztalok?

Jogellenes adatkezelés esetén polgári pert kezdeményezhetsz az Adatkezelő ellen. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A pert – a Te választásod szerint – a lakóhelyed szerinti törvényszék előtt is megindíthatod.

Az egyéb közigazgatási vagy bírósági jogorvoslatok sérelme nélkül, jogosult vagy arra, hogy panaszt tegyél egy felügyeleti hatóságnál – különösen a szokásos tartózkodási helyed, a munkahelyed vagy a feltételezett jogsértés helye szerinti tagállamban –, ha a megítélésed szerint a rád vonatkozó személyes adatok kezelése megsérti a GDPR-t.

Mi a felügyeleti hatóság?

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)

cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5

e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

telefon: +36 (1) 391-1400

fax.: +36 (1) 391-1410

honlap: www.naih.hu

A kifejezetten a teistehetsz.unicef.hu oldalra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót az alábbi dokumentumban tekintheted meg:

Adatkezelési Tájékoztató

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek