Köszöntsd fel Édesanyád jótékony UNICEF képeslappal!

Idén az Anyák napja sem olyan, mint máskor. Sok helyen éppen az anyukák és nagymamák védelmében, tőlük távol kell töltenünk az ünnepet. Ez azonban nem jelenteni azt, hogy ne szerezhetnénk így is örömöt nekik!

Köszöntsd fel anyukádat vagy nagyidat idén virtuális virágcsokorral!

Adományozz tetszőleges összeget az UNICEF gyerekeket segítő munkájára és  küldj személyre szóló, virágcsokros képeslapot rajtunk keresztül.

Képeslapot küldök

Anyák napi képeslapküldés 4+1 lépésben:

1. Válaszd ki az egyszeri támogatásod összegét.

2. Add meg saját és édesanyád vagy nagymamád nevét és e-mail címét!

3. Írj személyre szóló üzenetet! (Ez lesz az üdvözlőlap tartalma, ami éppen úgy fest majd, mint a lenti. A megszólítást, a képeslap törzsszövegét és az aláírást is módosíthatod.)

4. Adományozásodat követően rögtön megérkezik számodra a visszaigazolás az üdvözlőlapról, címzetted pedig május 3-án, Anyák napján kapja meg köszöntésed!

+1.Ha képeslapot most nem küldenél, de szívesen támogatnád az UNICEF gyermekvédelmi munkáját, adományodat a segítek gombra kattintva juttathatod el hozzánk! Köszönjük!

Ez egy különleges csokor, ami többször, többeknek szerez örömet:

édesanyádnak, nagymamádnak, dédimamádnak, aki a képeslapot kapja, neked, aki így támogatást adsz, és végül, de nem utolsó sorban gyerekeknek világszerte, akiknek adományod segít.

 

Az adományokat a koronavírus közepette a következő célokra fordítjuk:

 

  • Idehaza a koronavírus legvédtelenebb áldozatain segítünk, míg globálisan azért dolgozunk, hogy elkerüljük a katasztrófát és újabb gócpontok kialakulását a fejletlen egészségügyi ellátással rendelkező országokban.
  • Adományoddal lehetőséget adsz arra, hogy a hazai gyerekotthonok, anyaotthonok, kórházi gyerekosztályok a számukra fontos védőfelszerelésekhez, számítástechnikai eszközökhöz, játékokhoz, tisztítószerekhez, vitaminokhoz és élelmiszerhez jussanak.
  • Világszerte pedig olyan gyerekeken segítesz, akik nem tudnak az otthonukba húzódni, átmeneti szállásokon élnek, víz és szappan nélkül kénytelenek megküzdeni a vírussal.

 

Képeslapot küldök

Kérdés esetén írj nekünk a segitunk@unicef.hu e-mail címre vagy hívj minket telefonon: 06/1-201-49-23.

Ha képeslapot most nem küldenél,

de szívesen segítenél gyerekeken, támogasd a munkánk!

SEGÍTEK