MÁK, Budapest

A MÁK kulináris koncepciója, hogy széles rétegekhez, illetve valamennyi korosztályhoz eljuttassa a csúcsgasztronómia legkiemelkedőbb értékeit, s mindezt egy laza, fesztelen és letisztult környezetben tegye. A séf, Mizsei János számos elismerést mondhat magáénak hihetetlenül fiatal, 28 éves kora ellenére. 2014 évben megkapta az Év fiatal tehetségének járó rangos elismerést, míg az étterem olyan nemzetközi kiadványok ajánlásával rendelkezik, mint a The New York Times, a Michelin Guide, a Time Out és a Lonely Planet. A séf kizárólag a legkiválóbb minőségű szezonális alapanyagokat használja, így a MÁK olyan innovatív és kimagaslóan kreatív ételeket kínál vendégei részére, amelyek ellenállhatatlanok, ám nem túldíszítettek és még a legkifinomultabb igényeket is kielégítik. Az ételkészítés technológiájához és a prezentáció stílusához – a magyar kulináris hagyományok és alapanyagok tiszteletben tartása mellett – leginkább a Skandináv Konyha stílusa áll közel.

A betérő vendégek november hónapban a degusztációs menü választásával az UNICEF Magyarország gyermekekért végzett munkáját támogathatják.

http://mak.hu/hu

Tovább a Gasztronómiával a gyerekekért oldalra

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek