Special Effects Zrt.

Jelenlegi rohanó életünkben sajnos nagyon kevesen gondolnak másokra és arra, hogy milyen “apró” saját problémáink vannak és melyek a valós és komoly problémák a világban. Úgy gondolom, hogy a mai jóléti társadalomban mindenkinek kötelessége lenne segíteni valakin, aki igazán rászorul. A segítség egyik (nem egyetlen) formája a pénzbeni támogatás, amelynek nagysága érdektelen, hiszen néhány száz forint már rengeteget jelenthet és ezt a pici összeget szinte mindenki megengedhetné magának.
Véleményem szerint egy jól működő vállalkozás vezetője és döntéshozója még nagyobb felelősséggel kell, hogy tartozzon a munkavállalói mellett a társadalom segítségre szoruló rétegei iránt. Örömmel tölt el, hogy anyagi támogatást nyújthatok és így talán kicsit jobbá tehetem mások életet. Mint két kislány édesapja a gyermekek iránt érzett szociális érzékenységem az elmúlt években még inkább megnőtt és nagyon rossz érzéssel tölt el az a tudat, hogy vannak olyan gyermekek, akik mindennap az életükért küzdenek és egy pohár tiszta ivóvíz vagy egy adag étel (néhány forint) ebben segítségükre lehet.

Az UNICEF szervezetét régóta ismerem és támogatási programjait évek óta figyelemmel kísérem. Nagyon nagyra becsülöm a unicef elkötelezett munkáját és világossá vált számomra, hogy a szervezet pontos irányelveket követve valóban a leginkább rászorultabb helyzetben levő gyermekeken tud hatékonyan segíteni világszerte.

Ezen túlmenően biztos vagyok benne, hogy Special Effects Zrt. és jómagam, mint rendszeres adományozó kedvet csinálok barátaimnak, más embereknek és egyéb sikeres vállalkozások számára is a további segítségnyújtáshoz.

 

Special Effects Zrt.