Te is szíveden viseled, hogy mit olvasnak a gyerekek?

Nem vagy egyedül!
A „Szívünk rajta” program a legjobb mesék és leghasznosabb gyereknevelési könyveket ajánlja neked.


Az UNICEF Magyar Bizottság és a Bookline közös kezdeményezésének célja, hogy hogy segítsen a tájékozódásban, melyik könyv nyújt minőségi és tartalmas szórakozást gyermeknek és szülőnek egyaránt. Nem szándéka semmilyen kiadványt negatívan minősíteni, szándéka mindössze az, hogy kiemelje a szakmai csapat szerint kiváló tartalmakat, és ezeknek kiemelt kommunikációs felületeket biztosítson. Szubjektív listáinkat a kereskedelmi sikerlistáktól függetlenül, egy szakmai csapat által összeállított minősítési rendszer mentén állítjuk össze, négy kategóriában

Te is ismersz egy jó gyerekkönyvet? Ajánld a programba!

Ismerd meg jobban a programot! >>

Mesél

Egyedi, különleges módon megírt és illusztrált könyvek, melyek életre szóló, meghatározó élményt jelenthetnek. Saját képzeletünk határait feszegetik, és olyan világokba vezetnek minket, amiknek létezését korábban még csak nem is sejtettük.

Segít neki

Könyvek, melyek szinte észrevétlenül segítenek a gyermekeknek megérteni a számukra különleges vagy nehéz élethelyzeteket. Például ha a szülők válnak, ha testvér születik, vagy ha egy szerettünket elveszítjük.

Fejleszt

Az olvasást, készségeket, szókincset, speciális nevelési igényt és egyéb készségeket támogató könyvek. Mert egy jó könyv bizony erre is jó!

Segít neked

Hogyan neveld jól a gyereked? Hogyan reagálj jól a gyerek szükségletére? A szülőség nem csak móka s kacagás, de tanulható. Például jó könyvekből.