Szülinapi adománygyűjtés

Szeretnél egy igazán különleges születésnapot? Itt a lehetőség!

A születésnapokról a legtöbb embernek a ünneplés és a vidámság jut eszébe. Az öröm azonban még nagyobb tud lenni, ha azt megosztjuk másokkal. A világon számtalan olyan kisgyermek él, aki segítségre szorul. Sokuknak a legalapvetőbb szükségleteik sem biztosítottak rajtuk kívül álló okok miatt. Ha úgy érzed, hogy neked otthon már mindenből kettő van, nincs szükséged igazán semmire, de szeretnél idén egy igazán különleges születésnapot, kérj ajándékba támogatást a világ gyermekei részére!

 KEZDD EL MOST

Legyen a Te születésnapod a gyerekek ünnepe is!

A „Te is tehetsz” követes adománygyűjtő kampányunk keretében a Te születésnapod által sok gyerek kaphat új esélyt egy jobb, boldogabb életre. Az UNICEF segítségével most születésnapi kampányt indíthatsz, és támogathatod munkánkat. Mutatjuk mit kell tenned!

1.Regisztrálj! Hozd létre a profilod és oszd meg barátaiddal szülinapi akciódat a lehető legtöbb felületen!

2.Gyűjts adományokat! Amint közeleg a nagy nap, kérd ismerőseidet, hogy adományozzanak az UNICEF munkájának támogatására!

3. Segítségnyújtás általad! A kampányod során összegyűjtött támogatásokat a gyermekek megsegítésére fordítjuk.

 KEZDD EL MOST

Az UNICEF a támogatásokat kizárólag a világ legnehezebb helyzetben lévő gyermekeinek és családjaik megsegítésére használja fel.

Az adományok összegét a következő célokra fordítjuk:

  • segélyszállítmányokat juttatunk el a háború és természeti katasztrófák sújtotta területekre
  • terápiás ételkészítményekkel kezeljük az alultáplált gyermekeket, valamint gyógyszert és orvosi ellátást biztosítunk a járványok sújtotta területekre
  • támogatjuk az oktatás ügyét a fejlődő országokban és átfogó kampányokkal küzdünk a gyermekek jogaiért világszerte

DTK szülinapi adománygyűjtése

Legelső születésnaposunk D. Tóth Kriszta UNICEF nagykövet volt, aki adománygyűjtésével szervezetünk immunizációs programját támogatta. A kampány során rengeteg pozitív élmény érte, amelyről videóban is beszámolt nekünk.

A videót megnézheted itt: DTK szülinapi adománygyűjtése

A Te szülinapod az ő esélye!

Az UNICEF 2018-ban 2.6 millió alultáplált egészségéről gondoskodott, 4.7 millió gyermeket oltott be kanyaró ellen, közel 38 millió ember számára biztosított tiszta ivóvizet, és 6 millió gyermeknek biztosította a tanulás lehetőségét. Támogató tevékenységünk keretében 3.1 millió gyermeket gondozó felnőtt kapott pszichoszociális segítséget, és 1.1 millió család részesült készpénz gyorssegélyben. A te felajánlásod segítségével ennél is több gyermeknek tudunk jobb körülményeket teremteni.

 KEZDD EL MOST

Köszönjük ajándékodat a gyermekek nevében!

Boldog születésnapot!

 

Amennyiben további információkra lenne szükséged, fordulj hozzánk e-mailben: segitunk@unicef.hu vagy hívj minket telefonon: 06/1-201-4923

A Te szülinapod az ő esélyük!

A legkisebb támogatás is életeket menthet.

KEZDD EL MOST!