Küldj jótékony képeslapot Valentin-nap alkalmából!

A szeretet törődés!

Szeretnéd idén valami igazán értékessel meglepni azt, aki számodra a legfontosabb? Adományozz a nevében tetszőleges összeget az UNICEF gyerekeket segítő munkájára és tegyétek együtt szebbé a világ legnehezebb sorsú gyerekeinek életét! Támogatásodról Valentin-nap alkalmából képeslapot küldünk a szíved választottjának, akinek általunk személyes üzenetet is írhatsz.

Képeslapot küldök

Valentin-nap a gyerekekért 4+1 lépésben

1. Válaszd ki az egyszeri támogatásod összegét.

2. Add meg a neved és e-mail címed és annak a szerencsésnek a nevét és e-mail címét is, aki az üdvözlőlapot kapja majd!

3. Írj személyre szóló üzenetet akár az általunk készített sablont használva, akár a saját gondolataid, érzéseid öntve szavakba! (Ez lesz az üdvözlőlap tartalma, ami éppen úgy fest majd, mint az alábbi.)

4. Adományozásodat követően rögtön megérkezik számodra a visszaigazolás az üdvözlőlapról, a megajándékozott pedig február 14-én, Valentin napján kapja meg a küldeményed. Hát nem romantikus?
+1. Ha képeslapot most nem küldenél, de szívesen támogatnád az UNICEF gyermekvédelmi munkáját, adományodat a segítek gombra kattintva juttathatod el hozzánk! Köszönjük!

Valentin-napi képeslapunkkal most igazán különleges ajándékot adhatsz!

Lepd meg szerelmedet, legkedvesebb családtagodat vagy legközelebbi barátodat azzal, hogy a szeretet és a szerelem ünnepén jót cselekszel!

Képeslapot küldök

Mi hisszük, hogy Tőletek jobb a világ!

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy hogyan segít az UNICEF a legnehezebb körülmények között élő gyerekeken, kattins és olvass tovább hazai és nemzetközi munkánkról!

 ÉRDEKEL

Kérdés esetén írj nekünk a segitunk@unicef.hu e-mail címre vagy hívj minket telefonon: 06/1-201-49-23.

Ha képeslapot most nem küldenél,

de szívesen segítenél gyerekeken, támogasd a munkánk!

SEGÍTEK