Vállalati partnerként

Miért az UNICEF-et támogassam?

Miért éppen az UNICEF Magyar Bizottságot támogassam?

Az UNICEF támogatásával nem “csak” EGY GYERMEK életét fogja ma megváltoztatni, hanem MINDEN GYERMEK számára pozitív változásokat tud elősegíteni, MERT az UNICEF

  • globálisan működik, minden más humanitárius segélyszervezetnél több, mintegy 190, arra rászoruló országban dolgozik a gyermekek védelme és a gyermekjogok terjesztése érdekében. Világszervezet, amely képes befolyásolni és megváltoztatni az emberek hozzáállását és országok politikáját.
  • pozitív hírnévvel bír, az egyik legismertebb “márka” a világon (95% márka felismerés világszerte), így minden más szervezetnél több gyermeket ér el.
  • átláthatóan működik, mert rendszeres, részletes és megbízható jelentéseket készít.
  • független és pártatlan, azaz minden párttól vagy politikai érdekcsoporttól függetlenül tevékenykedik.
  • szakértelemmel bír, munkatársai révén messzemenőkig elkötelezett a gyermekek egészsége, túlélése, egyenlősége, oktatása, táplálkozása és védelme iránt globális szinten.
  • nyitott az innovációra, céljai elérését innovatív megoldásokkal segíti, a gyermekbarát termékektől és technológiai újításoktól, az elérhető szolgáltatásokig.
  • fenntartható teljesítményt és eredményeket nyújt, több mint 60 éve működő humanitárius-gyermekvédő szervezetként.

Segítsen Ön is rendszeres adományaival a gyermekek ügyét közös üggyé tenni!

Mire elegendő 40.000 Ft?

Az UNICEF 40.000 Ft-ból 500 gyermeknek tudja biztosítani a védelmet a kanyaró ellen, védőoltás megvásárlásával. Egy esztendő alatt így vállalata támogatásával akár 6.000 gyermek immunizációját biztosíthatja.

 

Az UNICEF 40.000 Ft-ból 200 súlyosan alultáplált gyermeknek tud speciális, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított élelmet biztosítani egy egész napra. Egy esztendő alatt így vállalata támogatásával akár 2400 súlyosan alultáplált gyermek kaphat egynapi élelmet.

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek