Egy generáció korlátok nélkül – Rajtad áll a jövőd!

Az UNICEF Magyarország RAJTAD ÁLL A JÖVŐD! nevű programja az Egy generáció korlátok nélkül nevű kezdeményezés része, amely lehetőséget teremt a 14-24 éves magyarországi fiatalok számára, hogy a saját jövőjüket aktívan alakíthassák. Ez a kezdeményezés a munkavállalás terén hátránnyal induló fiatalokat von be közös gondolkodásba, amelynek során maguk azonosítják az őket leginkább érintő és foglalkoztató társadalmi problémákat, majd kreatív helyi megoldásokat dolgoznak ki ezek megoldására. Ebben a folyamatban szakértők és mentorok segítik őket, hogy eszközöket találhassanak elképzeléseik valóra váltásához.

A programra nyilvános pályázat útján lehetett jelentkezni. A sikeres pályázók egy országos társadalmi innovációs műhelymunkában kezdhetik meg gondolataik formába öntését, amelynek része egy többnapos budapesti képzés. Végül kiválasztásra kerülnek a legígéretesebb kezdeményezések, amelyek részletes kidolgozásához és megvalósításához az UNICEF pénzügyi és szakmai támogatást biztosít, végül a legjobb helyi projektek nemzetközi zsűri elé kerülnek, amelytől további anyagi támogatást, valamint mentori segítséget nyerhetnek.

További információ elérhető a Rajtad áll a jövőd! Facebook-oldalán IDE KATTINTVA.

Az évente megrendezendő program a fiatalok aktív részvételére épül, és az előremutató kezdeményezések elindításán túl legfőbb célja, hogy a résztvevők elsajátíthassák azokat a képességeket, amelyek segítségével lehetővé válik későbbi egyéni céljaik önálló megvalósítása is.

 

Támogatni szeretném a Rajtad áll a jövőd! prgoramot

 

A Rajtad áll a jövőd! program stratégiai partnerei:

A Rajtad áll a jövőd! program támogató partnerei:

A Rajtad áll a jövőd! program együttműködő partnerei:

Egy generáció korlátok nélkül

A Rajtad áll a jövőd az UNICEF új programja, az Egy generáció korlátok nélkül (Generation Unlimited) keretén belül valósul meg, mely 2018 őszén indult el Magyarországon.

Többet szeretnék tudni az Egy generáció korlátok nélkül programról

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek