Egy generáció korlátok nélkül

Az UNICEF új kezdeményezése, az Egy generáció korlátok nélkül (Generation Unlimited) 2018 őszén indult el Magyarországon. A kezdeményezés széles nemzetközi együttműködésben jött létre, kormányok, multilaterális szervezetek, magánvállalkozások és civil szervezetek összefogásával. Célja, hogy 2030-ig a fiatal nemzedékek világszerte megfelelő oktatásban és képzésben részesülhessenek, és megtalálják helyüket a munka világában – az ENSZ fenntartható fejlesztési céljaival összhangban. Bejelentése 2018 szeptember 24.-én, az ENSZ közgyűlés margóján történt a New York-i ENSZ székházban.

Ezen a tágabb keretrendszeren belül indult el a Rajtad áll a jövőd! jelmondattal egy új nemzetközi ifjúsági program – a fejlett világ országai közül 2018-ban egyedül Magyarországon, az UNICEF Magyarország megvalósításában.

Tovább a Rajtad áll a jövőd! főoldalra

 

Támogatni szeretném a Rajtad áll a jövőd! prgoramot

Ma 1.8 milliárd fiatal felnőtt él a világon. A jövő az ő kezükben van. Az UNICEF ennek jegyében tehát a 14-24 év közötti fiatalok kiválasztott csoportjainak bevonásával, az ő saját elképzeléseikkel és konkrét megoldási javaslataikkal tesz ajánlásokat a világ döntéshozóinak: hogy megfelelő oktatási, képzési, képesség-fejlesztési és foglalkoztatási programokkal segíthessék ezt a nemzedéket.

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek