Te is tehetsz!

Kedves jövőbeli Követünk !

Örömmel üdvözlünk! Jó, hogy vagy nekünk!

A világ számos országában igen hatékonyan működő „követes” (p2p azaz peer-to-peer) adományozás Magyarországon sem új jelenség, igaz, nem is kifejezetten ismert. Bízunk benne, hogy ezen most közösen változtatunk – együtt a világ legelesettebb gyermekeiért.

Az UNICEF Magyarország követes adománygyűjtő kampányainak tárháza a #teistehetsz oldal. Itt megtalálod a lehetőségeket, amikhez csatlakozhatsz – lehetsz egy már létező kampány adománygyűjtő követe -, illetve ezen az oldalon nyithatsz új kampányokat is.

Hogy működik?

A Követes (p2p) adománygyűjtés során a támogatásban a Követ, azaz Te részesülsz. A barátaid, ismerőseid Neked szavaznak bizalmat, általad folyósítanak támogatásokat az UNICEF javára, mert benned hisznek, téged tartanak követendőnek, de általad egyszersmind a szervezet munkája mellett is elköteleződnek.

Az adományozás pillérei tehát Ti vagytok, a Követek: egy-egy jó célért, ügyért elkötelezett, azért aktívan tenni kész emberek, akik egyéni vállalásokat tesznek, mely vállalásokra támogatást gyűjtenek.

Bármibe is kezdj, bízz magadban és higgy a célban! Kérd barátaid, ismerőseid támogatását, hiszen a lényeg éppen ez: adjunk át ismereteket, terjesszük az UNICEF hírét, gyűjtsünk támogatást együtt a legelesettebb gyermekeknek!

Te a mi Követünk vagy, a Csapatunk tagja, aki hiszel bennünk, ahogy mi hiszünk benned.

 JELENTKEZEM

Milyen tevékenységgel gyűjthetsz adományt?

Csak a fantázia szabhat határt az adománygyűjtés módjainak! Ha szeretsz sportolni, hát fussunk közösen, vagy jógázzunk valahányan egy napon, de akár át is úszhatnánk együtt az Atlanti-óceánt! Ha érdekel a divat, rajta, szervezz garázsvásárokat, megunt darabjaiddal gyűjts a világ gyermekeinek! Szeretsz a barátaiddal jókat inni és enni? Hassunk a kulináris élvezetekre! Vendégeld meg őket, érezzétek magatokat jól és támogassuk ezzel a világ gyermekeit! Aztán ki tudja? Akár olvashatnánk, túrázhatnánk is közösen! Találjuk ki együtt, mi az UNICEF Csapat!

 

 JELENTKEZEM

Mit kell tenned, hogy sikeres adománygyűjtő lehess?

  • Válassz egy kihívást és hozd létre a profilod a #teistehetsz oldalán!
  • Tűzd ki célod és adománygyűjtő kampányoldalad oszd meg minden lehetséges fórumon! Kérd családod, barátaid, kollégáid, vagy akár ismeretlen embereket is arra, hogy profilodon az ADOMÁNYOZOK gombra kattintva támogassanak téged és ilyen módon az UNICEF-et!
  • Légy magadra büszke, amiért a világ legelesettebb gyermekeinek segítesz!

 

Kiket várunk?

Követ bárki lehet. Bárki, aki elkötelezett az UNICEF missziói mellett, bárki, aki szeret tenni, szeret másokat motiválni és szívesen vesz részt az UNICEF népszerűsítésében és az ahhoz kapcsolódó adománygyűjtésben a saját ismeretségi körének bevonásával.

Hisszük, hogy a segítségnyújtás nem csak kötelességünk, de egyszersmind egy közösségformáló tevékenység is, ami egybekovácsolja az azonosan gondolkodókat. Bízunk benne, hogy neked is megtetszik az adománygyűjtés ezen módja és szívesen leszel részese az UNICEF közösségnek!

Kérdésed van? Fordulj hozzánk és megkeresünk!

Teljes név
E-mail
Telefonszám

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek