Vállalati partnerként

Vállalati együttműködési lehetőségek

77 éves pályafutásunk alatt egyre nagyobb célokat tűzünk magunk elé. Azért alapították az UNICEF-et, hogy segítse a rászoruló gyerekeket a II. világháború után, de mára a célja, hogy elérjen a világon minden gyereket, akinek szüksége van rá.

De egy dolog mégis állandó maradt: az elkötelezettségünk, hogy érvényesítsük a gyerekjogokat, és segítsünk a világ legsérülékenyebb, legrászorulóbb gyerekeinek.

Hogyan támogathat minket? 

 

Rendszeres vállalati adományozás

Csatlakozzon az UNICEF Vállalati Támogató Programjához, és segítse küzdelmünket a leghátrányosabb sorsú gyermekek jogaiért és jóllétéért! A havi (minimum 50 ezer Ft) rendszeres támogatások által az UNICEF munkája tervezhetővé és kiszámíthatóvá válik. Havi rendszeres adományozóink teszik lehetővé, hogy olyan tartalékokat képezzünk, amelyek szükségesek ahhoz, hogy 48 órán belül meg tudjuk kezdeni a segélyezési munkát például egy természeti katasztrófa esetén. Az Ő segítségüknek köszönhetően merhetünk hosszú távú programokat elindítani, mint például egy iskola felállítása és annak finanszírozása, vagy a gyerekmunka és a gyerekkereskedelem elleni munkánk. Rendszeres támogatóink nélkül nem tudnánk prevenciós programokat indítani, hiszen ezek hatása nem egy-két napon belül érződik, hanem sokszor évek hosszú munkája kell ahhoz, hogy a változás észlelhető legyen. Minél több kiszámítható adomány érkezik hozzánk, annál hatékonyabban tudjuk megszervezni a mindennapi és hosszú távú munkákat is.

 

Egyszeri vállalati adományozás

Katasztrófahelyzetben, természeti csapások esetén sok cég dönt úgy, hogy egyszeri támogatást nyújt az UNICEF-nek. Ebben az esetben segítünk kiválasztani a támogatandó ügyet, illetve visszacsatolást adunk a támogatási összeg felhasználásáról.

 

CRM – Adományozással egybekötött termék promóció

Kutatások bizonyítják, hogy a vásárlók két azonos termék közül a jótékony céllal egybekötött terméket részesítik előnyben. Ilyen jellegű együttműködés során partnerünkkel kiválasztjuk a támogatni kívánt UNICEF programot, majd előre meghatározzuk a terméket vagy termékcsoportot és a támogatási összeget. Számos korábbi sikeres együttműködésünk bizonyítja, hogy vállalati partnerünkkel együttműködve megtaláljuk a vásárlóknak szóló tökéletes üzenetet. Néhány már megvalósult kampány: HenkelAldi

 

Rendezvények

Az UNICEF Magyarország számos szakmai és egyéb eseményen vesz részt, illetve szervez is. A különböző világnapokról is szívesen emlékezünk meg rendezvényekkel, legyen az akár sport, zene vagy kiállítás. Az elmúlt években szerveztünk már koncertet, kiállítást az Anyatejes táplálásról, a 70 évünkről. Részt veszünk futóversenyeken is, ahol szívesen látunk Titeket csapatostul, mozogjatok velünk!

 

Mit nyújtunk támogatóinknak

Az UNICEF Magyarországnál arra törekszünk, hogy személyre szabott és kölcsönösen értéknövelő programokat építsünk vállalati partnereinkkel.

Támogatási összegtől függően többek között:

  • az UNICEF Magyarország támogatói logót partnereink rendelkezésére bocsátjuk és azt partnereink előre egyeztetett felületeiken kihelyezhetik,
  • támogató partnerünk logóját megjelenítjük az unicef.hu oldalon,
  • támogató partnerünk logóját átlinkeljük a cég honlapjára a szöveges részből az unicef.hu oldalon:
  • leírást teszünk közzé az együttműködésről,
  • fotóanyagot helyezünk el,
  • valamint meghívást biztosítunk éves partnereseményeinkre és UNICEF eseményekre.

Segítsen Ön is rendszeres adományával a gyermekek ügyét közös üggyé tenni!

LEGYEN ÖN IS TÁMOGATÓNK!

Keresse vállalati kapcsolatokért felelős munkatársunkat, ha szeretne partnerünk lenni:

Cserey-Horváth Dóra

dora.cserey-horvath@unicef.hu