Vállalati partnerként

Vállalati együttműködési lehetőségek

70 éves pályafutásunk alatt egyre nagyobb célokat tűzünk magunk elé. Azért alapították az UNICEF-et, hogy segítse a rászoruló gyerekeket a II. világháború után, de mára a célja, hogy elérjen a világon minden gyereket, akinek szüksége van rá.

De egy dolog mégis állandó maradt: az elkötelezettségünk, hogy érvényesítsük a gyerekjogokat, és segítsünk a világ legsérülékenyebb, legrászorulóbb gyerekeinek.

 

 

LEGYÉL TE IS TÁMOGATÓNK!

Az UNICEF Magyarországnál arra törekszünk, hogy személyre szabott és kölcsönösen értéknövelő programokat építsünk vállalati partnereinkkel.

 

Írj nekünk, ha szeretnél a partnerünk lenni!

Teljes név
Email
Cégnév
Telefonszám
Üzenet

Hogyan támogathatsz? 

 

Egyszeri vállalati adományozás

Sok cég dönt úgy, hogy egyszeri támogatást nyújt az UNICEF-nek, például katasztrófa helyzetben. Segítünk kiválasztani a támogatandó ügyet, illetve visszacsatolást adunk a támogatási összeg felhasználásáról.

 

Rendszeres vállalati adományozás

Csatlakozz az UNICEF Vállalati Támogató Programjához, és segítsd küzdelmünket a leghátrányosabb sorsú gyermekek jogaiért és jóllétéért. A havi (minimum 40 ezer Ft) rendszeres támogatások által az UNICEF munkája tervezhetővé és kiszámíthatóvá válik.

 

CRM – Adományozással egybekötött termék promóció

Kutatások bizonyítják, hogy a vásárlók két azonos termék közül a jótékony céllal egybekötött terméket részesítik előnyben. Ilyen jellegű együttműködés során partnerünkkel kiválasztjuk a támogatni kívánt UNICEF programot, majd előre meghatározzuk a terméket vagy termékcsoportot és a támogatási összeget. Számos korábbi sikeres együttműködésünk bizonyítja, hogy vállalati partnerünkkel együttműködve megtaláljuk a vásárlóknak szóló tökéletes üzenetet. Néhány már megvalósult kampány: HenkelAldi

 

Rendezvények

Az UNICEF Magyarország számos szakmai és egyéb eseményen vesz részt, illetve szervez is. A különböző világnapokról is szívesen emlékezünk meg rendezvényekkel, legyen az akár sport, zene vagy kiállítás. Az elmúlt években szerveztünk már koncertet, kiállítást az Anyatejes táplálásról, a 70 évünkről. Részt veszünk futóversenyeken is, ahol szívesen látunk Titeket csapatostul, mozogjatok velünk!

 

UNICEF Gyerekhang

Az UNICEF Gyerekhang egy mókás nap komoly üzenettel, amikor a gyerekek átveszik a felnőttek szerepeit a médiában, üzleti életben, sportban, hogy felhívják a figyelmet a gyerekek jogainak fontosságára. Csatlakozz, ha úgy érzed, hogy szeretnél tenni a gyerekek jogaiért, és egy napra átadnád a gyerekeknek az irányítást.

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek