Kalandra hív Paddington™!

Ismerjétek meg, hogyan élnek más gyerekek szerte a világon!

Csatlakozzatok az UNICEF rendszeres adományozói közösségéhez, hogy minden hónapban névre szóló postai levélcsomagok formájában juttathassuk el hozzátok Paddington™ legújabb kalandjait!

A program során 12 különböző országot ismerhettek meg, játékos feladatokat kaptok és az angol nyelvet is gyakorolhatjátok.

REGISZTRÁLOK

Iratkozz fel havi 4.000 Ft-os rendszeres adomány ellenében a programra, és legyél UNICEF-támogató! Külföldi lakcím esetén, a megemelkedett postaköltségek miatt, a havi összeg 6.000 Ft lesz.

Az összeállítás tökéletes ajándék 6-10 év közötti gyerekek számára. A címzett 12 hónapon keresztül havi egy alkalommal kapja meg az egyes országokhoz tartozó, névre szóló küldeményeket, a szülőknek pedig e-mailben küldjük el a feladatok megoldásait. A kaland havidíja egyszersmind adomány is, amelynek az összege minden hónapban automatikusan beérkezik az UNICEF-hez. Ezzel a felbecsülhetetlen támogatással lehetővé teszed, hogy folyamatos és kiszámítható segítséget nyújtsunk a világ rászoruló gyermekeinek.

REGISZTRÁLOK

Mi van a csomagban?

KÉPESLAP NEKTEK

Gyermeked minden hónapban más országból kap névre szóló, angol és magyar nyelvű képeslapot Paddingtontól.

MATRICA

Minden csomaghoz különleges matricák tartoznak, amelyeket az Útinaplóba és a térképre kell ragasztani.

ÚTINAPLÓ

Egy kis füzetet is kaptok, amelyben a 12 országhoz tartozó matricákat gyűjthetitek és feladatokat oldhattok meg.

TÉRKÉP

A 12 hónap során 12 országot ismerhettek meg Paddingtonnal. Jelöljétek a térképen matricákkal, honnan kaptatok már tőle levelet!

KÉPESLAP TŐLETEK

Minden csomagban találtok egy üres képeslapot is, amelyet elküldhettek kedves ismerőseiteknek.

INFÓKÁRTYA

A 12 országhoz ismeretterjesztő kártyák tartoznak amelyek a legérdekesebb tudnivalókat mutatják be magyar és angol nyelven.

FELADATLAP

Játékos angol feladatokat is küldünk, amelyek segítik a közös tanulást. A szülőknek e-mailben küldjük el a megoldásokat.

TÖRTÉNET

Minden hónapban megismerhettek egy másik országban élő gyereket, akinek történetét magyar és angol nyelven is olvashatjátok.

REGISZTRÁLOK

 

Hogyan tudsz feliratkozni?

 

Regisztrálj rendszeres támogatóként!

A feliratkozást ezen a felületen havi 4.000 Ft-os rendszeres adomány ellenében tudod elindítani, amely minden hónapban bankkártya-regisztrációs támogatás formájában automatikusan megérkezik hozzánk, és egy levélcsomagot jelent a címzettnek. Külföldi lakcím esetén a havi összeg 6.000 Ft lesz a megnövekedett postaköltségek miatt.

Ismerd meg a világot Paddingtonnal!

Az első adományozást követően kezdődik az egész éves kaland! A címzett 12 hónapon keresztül havi egy alkalommal kapja meg az egyes országokhoz tartozó névre szóló küldeményeket, a szülőknek pedig e-mailben küldjük el a feladatok megoldásait.

REGISZTRÁLOK

 

Mikor érkeznek a csomagok? 💌

 

Amennyiben az adott hónap 20. napja előtt regisztráltál, akkor az azt követő hónap első két hetében érkezik meg a küldemény az általad megadott címzett nevére és postacímére.

Ha a regisztrációd 20. – 30/31. között történt, akkor a rá következő hónap 7. munkanapja körül tudjuk postázni a csomagotokat. Belföldi kézbesítésnél a feladástól számított 7-10, külföldi cím esetében legalább 10-14 munkanappal kell számolni a levelek érkezéséig.

Ha más gyermekét lepnéd meg a csomaggal, akkor a szülőtől vagy a gyámtól megérkezett jóváhagyást követően kezdjük meg a kézbesítést.

Az utazás során a levélküldemények megérkezése előtt havi egy alkalommal e-mailt küldünk Neked, amely tartalmazza a postai feladás napját, valamint a csomag tartalmának rövid összefoglalóját. Így előre felkészülhetsz a soron következő témára, hogy aztán minél hatékonyabban használhassátok fel együtt a csomagot.

 

REGISZTRÁLOK

 

Ki az a Paddington?

Paddington Peruból származik, kedvenc étele a lekvár, és jelenleg Londonban, a Windsor Gardens 32. szám alatt él a Brown családdal és házvezetőnőjükkel, Mrs. Birddel. Egy albumban gyűjti a Lucy nénitől kapott jegyeket, fényképeket és képeslapokat. Kis barna bőröndjének oldalán a P.B. monogram szerepel, amely a Paddington Brown rövidítése. 

A brit származású író, Michael Bond 65 éve lepte meg az olvasókat Paddington történeteivel, amelyek népszerűsége generációkon átívelő: a bájos és humoros mesék évtizedek óta megszólítják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A HarperCollins Gyermekkönyvkiadó 1958. október 13. óta publikálja Paddington kalandjait, melyeknek azóta több televíziós adaptációja is született, majd 2014 végén Paddington megérkezett a mozikba is a StudioCanal filmstúdió gondozásában.

Minden, amit érdemes tudnod!

 

Paddington a gyermekek hőse: kedvessége és kitartása tökéletes példaképpé teszi. Az UNICEF és Paddington azért fogtak össze, hogy elkalauzolják a gyermekeket és szüleiket távoli vidékek országaiba, ahol bepillantást nyerhetnek a helyiek életébe és az UNICEF gyermekekért folytatott munkájába.

A feliratkozásod összege egyben adomány is, amelyet 100%-ban az UNICEF kap meg, és azt programjainak finanszírozására fordítja.

Amennyiben az adott hónap 20. napja előtt regisztráltál, az azt követő hónap első két hetében érkezik meg a küldemény az általad megadott címzett nevére és postacímére.

Ha a regisztrációd 20. – 30/31. között történt, akkor a rá következő hónap 7. munkanapja körül tudjuk postázni a csomagotokat. Belföldi kézbesítésnél a feladástól számított 7-10, külföldi cím esetében legalább 10-14 munkanappal kell számolni a levelek érkezéséig.

Amennyiben nem Te vagy a gyerek szülője vagy gyámja, akkor is van lehetőség a gyermek részére névre szóló, megszemélyesített levelet postázni, ha a szülőtől megkapjuk a hozzájárulást. Ha ilyen céllal regisztrálsz, kérjük, hogy add meg a gyermek szülőjének elérhetőségét is a feliratkozáskor. Ha feliratkoztál, de a szülőtől nem kapjuk meg időben az információkat, akkor a Te nevedre és címedre érkeznek az anyagok.

A későbbiekben a csomagok minden hónap elején kerülnek a postaládákba, összesen 12 hónapon át egy-egy alkalommal.

Az UNICEF 190 országban küzd a gyerekek jogainak védelméért. Minden egyes nap azért dolgozunk, hogy a gyerekek hozzájussanak a megfelelő mennyiségű és minőségű élelemhez, ivóvízhez, egészségügyi ellátáshoz, oktatáshoz és egy biztonságos gyerekkorhoz.

Támogatásodnak köszönhetően a családokkal és a kormányokkal együtt küzdhetünk a szegénységből eredő problémák ellen, amelyek gyakran ahhoz vezetnek, hogy a gyerekek legalapvetőbb szükségletei sincsenek kielégítve. Az UNICEF rendszeres támogatójaként, a Paddington program feliratkozójaként egy olyan nagy közösség részévé válhatsz, amelynek fontos a világ nehéz sorsú gyermekeinek védelme.

Havi 4.000 Ft-os támogatásotok egy év alatt:

  • 400 adag terápiás élelmiszerkészítményt jelent a súlyosan alultáplált gyerekek életének megmentésére, vagy
  • 4.800 db víztisztító tablettát eredményez, amelyből 160 gyerek egyhavi ivóvízszükségletét tudjuk fedezni, vagy
  • 170 adag kanyaró elleni védőoltást nyújt, amely 88 gyerek védelmét teszi lehetővé, vagy
  • 58 család számára biztosít szúnyoghálót, amely megóvja őket a halálos maláriától, vagy
  • 360 gyereknek ad füzeteket és írószereket, hogy legyen mivel gyakorolniuk az iskolában.

Köszönjük, hogy támogatod az UNICEF munkáját szerte a világban!

A rendszeres támogatás egy olyan adományösszeg felajánlását jelenti, ami egy egyszeri bankkártya-regisztrációt követően havonta egyszer automatikusan megérkezik hozzánk. A bankkártya-regisztrációs vagy ismétlődő fizetésről itt olvashatsz többet: https://unicef.hu/felhasznalasi-feltetelek A rendszeres adományoknak köszönhetően tudunk a leggyorsabban és tervezhető módon segítséget nyújtani a világ legveszélyeztetettebb gyermekei számára. A Paddington programban való részvétel egyben rendszeres adományozói státuszt is jelent.

A Paddington-feliratkozással rendszeres támogatóvá válsz, ez az utazás végével nem szűnik meg automatikusan. Támogatásodat azonban bármikor lemondhatod, akár az út közben is. A támogatás összegét azonban csak a 12 hónap leteltét követően módosíthatod tetszésed szerint, ugyanis a minimum adományösszeg a csomagokhoz kötődik.  Amennyiben szüneteltetnéd vagy leállítanád adományod, vagy frissítenéd az adataidat, keress minket a központi elérhetőségeinken, telefonon a 06-1-225-8818 számon, vagy e-mailben a paddington@unicef.hu címen.

Külföldre postázunk az Európai Unió tagállamaiba, valamint Izlandra, Norvégiába, Svájcba és Liechtensteinbe. A megnövekedett postaköltségek miatt külföldi feliratkozóinknak 6.000 Ft a havi regisztrációs díj.

REGISZTRÁLOK

 

Segítünk, ha elakadtál! ❤️

 

Ha kérdésed merülne fel a programmal kapcsolatban, írj nekünk üzenetet a paddington@unicef.hu e-mail címre vagy hívj minket a 06-1-225-8818-as telefonszámon.

Kereshetsz minket Facebookon is: UNICEF Magyarország

A Paddington program Adatvédelmi Tájékoztatóját a linkre kattintva érheted el.

 

REGISZTRÁLJ MÉG MA,

és legyen része gyermekednek egy különleges kalandban!

REGISZTRÁLOK

Lépj velünk kapcsolatba!

Amennyiben kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged, add meg valamelyik elérhetőségedet, és felvesszük veled a kapcsolatot!
E-mail
Telefonszám
Üzenet
Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot.
Sajnos ez most nem sikerült, kérjük próbáld meg újra.