Felhasználási feltételek

Tájékoztató rendszeres adományozóinknak:

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Simple Online Fizetési Rendszer által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az ismétlődő fizetés ún. „eseti hozzájárulásos” típusa minden tranzakció esetében a Vevő eseti jóváhagyásával történik, tehát, Ön valamennyi jövőbeni fizetésnél jóvá kell, hogy hagyja a tranzakciót.

A sikeres fizetés tényéről Ön minden esetben a hagyományos bankkártyás fizetéssel megegyező csatornákon keresztül értesítést kap.

Eseti hozzájárulás esetén:

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen weboldal (https://unicef.hu) Ön az itt található felhasználói fiókjából kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül menjenek végbe. Továbbá hozzájárul, hogy a bankkártya lejárati dátuma az UNICEF adatbázisában rögzítésre kerüljön.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a Simple nem fér hozzá.

A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (Simple) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.

Tájékoztatás a mobilfizetésről :

Honlapunkon OTP Bank által a közelmúltban elindított, innovatív mobil fizetési móddal is adományozhat

Az OTPay olyan mobil fizetési megoldás, amely segítségével a vásárló az OTPay mobiltelefon

alkalmazásban előzetesen regisztrált bankkártyájával fizethet. A tranzakció lebonyolításához egy okostelefon, mobiltelefon internet hozzáférés (Wi-Fi vagy mobilinternet) és természetesen a regisztrált bankkártyával rendelkező OTPay alkalmazás szükséges.

Az OTPay alkalmazásba az alábbi, OTP Bank és más pénzintézet által

kibocsátott kártyatípusok regisztrálhatók:

  • Visa®
  • Visa Electron®
  • MasterCard®
  • Maestro
  • American Express®

Az OTPay mobil fizetési mód során nincs szükség bankkártya adatok megadására. Adományozáskor a fizetést a saját okostelefonján, az Ön által választott mPIN megadásával hagyja jóvá.

Az adományozó az OTPay alkalmazással beolvassa az adománygyűjtő QR kódját majd a mobiltelefonszáma vagy OTPay azonosítója megadásával indítja a fizetési tranzakciót. Az adományozásról szóló értesítés az előzetesen telepített alkalmazáson keresztül érkezik a vásárló mobiltelefonjára. Ezt követően a saját maga által választott mPIN kód megadásával hagyja jóvá, ill. utasítja el a fizetési kérést.

A megoldás egyik legnagyobb előnye a biztonság, hiszen az adományozás során nem ad meg kártyaadatot!

A VÁSÁRLÁS FOLYAMATA

1. Ellenőrizze, hogy a mobiltelefon csatlakozva van e az internetre.

2. Indítsa el az OTPay alkalmazást az okostelefonján.

3. Az applikációban a „Vásárlás” menügomb megnyomásával indul a QR kód szkenner.

4. Olvassa be a QR kódot a telefon kamerájával.

5. Gépelje be az adományozásra szánt összeget.

6. A küldés gomb megnyomásával indíthatja a tranzakciót.

7. Több regisztrált bankkártya esetén válassza ki, hogy melyiknek a terhére szeretne adományozni.

8. A sikeres tranzakcióról az alkalmazásban kap visszaigazolást.