Egy generáció korlátok nélkül – Rajtad áll a jövőd!

Folytatódik a friss nemzetközi kezdeményezés, amely idén is várja a magyar fiatalok jelentkezését. Az UNICEF Magyarország 2018 után 2019-ben is meghirdeti a RAJTAD ÁLL A JÖVŐD! nevű programját, amellyel 14-24 éves magyarországi fiatalok számára teremt lehetőséget, hogy a saját jövőjüket aktívan alakíthassák.

JELENTKEZEM

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 29. 17:00

Ez a kezdeményezés a munkavállalás terén hátránnyal induló fiatalokat von be közös gondolkodásba, amelynek során maguk azonosítják az őket leginkább érintő és foglalkoztató társadalmi problémákat, majd kreatív helyi megoldásokat dolgoznak ki ezek megoldására. Ebben a folyamatban szakértők és mentorok segítik őket, hogy eszközöket találhassanak elképzeléseik valóra váltásához.

A programra nyilvános pályázat útján lehet jelentkezni. A sikeres pályázók egy országos társadalmi innovációs műhelymunkában kezdhetik meg gondolataik formába öntését, amelynek része egy többnapos budapesti képzés. Végül kiválasztásra kerülnek a legígéretesebb kezdeményezések, amelyek részletes kidolgozásához és megvalósításához az UNICEF pénzügyi és szakmai támogatást biztosít, 2020 nyarán pedig a legjobb helyi projektek nemzetközi zsűri elé kerülnek, amelytől további anyagi támogatást, valamint mentori segítséget nyerhetnek.

Az évente megrendezendő program a fiatalok aktív részvételére épül, és az előremutató kezdeményezések elindításán túl legfőbb célja, hogy a résztvevők elsajátíthassák azokat a képességeket, amelyek segítségével lehetővé válik későbbi egyéni céljaik önálló megvalósítása is.

Többet szeretnék tudni a RAJTAD ÁLL A JÖVŐD! 2018 FOLYAMATÁRÓL ÉS CSAPATAIRÓL

További információ elérhető a Rajtad áll a jövőd! Facebook-oldalán IDE KATTINTVA.

 

A Rajtad áll a jövőd! program támogatói:

Stratégiai partnerünk, az OTP Bank.

Együttműködő partnerünk, az Accenture Magyarország anyagi és szakmai támogatást nyújt a program során.

Együttműködő partnerünk, az Emberi Erőforrások Minisztériuma

 

A program 2019-ben a General Delegation of Flanders in Vienna anyagi és szakmai támogatásával valósul meg.

Egy generáció korlátok nélkül

A Rajtad áll a jövőd az UNICEF új programja, az Egy generáció korlátok nélkül (Generation Unlimited) keretén belül valósul meg, mely 2018 őszén indult el Magyarországon.

Többet szeretnék tudni az Egy generáció korlátok nélkül programról

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek