Küldd el nekünk az Apa-sztoridat!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Ha tudtam volna, mielőtt Apa lettem…

Mondd el nekünk Te is, hogy mi az, amit szerettél volna tudni, mielőtt Apa lettél!

Küldd el nekünk az Apa-sztoridat és a legjobbakat megosztjuk a felületeinken. Minden beküldő részt vesz a nyereményjátékban, amelynek végén értékes ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

Legyen a Tiéd a  páros Hungaroring belépőjegy, a Feldobox élményajándék doboz vagy a LEGO ajándékcsomag egyike!

HA TUDTAM VOLNA, MIELŐTT APA LETTEM...

Név
Email cím
Telefonszám
AZ ÉN APA-SZTORIM
  • A pályázatok beérkezési határideje június 17. éjfél. A nyereményjátékban minden beküldő részt vesz, a nyerteseket június 25-én emailben értesítjük.
  • A pályázatok beküldésével a résztvevő hozzájárul, hogy pályaművét közzétegyük az UNICEF Magyarország és médiapartnereinek platformjain.
  • A pályázó adatainak közlésével hozzájárul, hogy azokat a megújult adatvédelmi szabályoknak megfelelően az UNICEF Magyarország bizalmasan kezelje, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé.

További információk a Játékszabályzatban és az Adatvédelmi Nyilatkozatban.

Sokan sokféleképp készülnek az apaságra. Könyveket olvasva, nagyszülői jó tanácsokra hallgatva, tanulva a barátok vagy épp saját gyerekkoruk tapasztalataiból. A leendő szülők hónapokkal előre kifestik a babaszobát, lelkesen járják a bababoltokat, beszerzik a szükséges babakelengyét, hogy mire megérkezik a csöppség, minden és mindenki készen álljon az új jövevény fogadtatására. Ez azonban nem mindig sikerül elsőre. Egy kisgyerek minden család életében változást hoz, és sokszor olyan váratlan meglepetéseket tartogat, ami még a legtalálékonyabb apukáknak is fejtörést okoz. Persze egy-egy ébren töltött éjszaka után a fáradtságra gyógyír a gyermek mosolya, a legó nyoma is hamarabb múlik a talpunkról, ha kislányunk egy puszit nyom az arcunkra, és nincs annál jobb érzés, mint amikor gyermekünket boldognak látjuk.

Neked mi a legjobb élményed Apaként? Mi az, amire sosem gondoltál, mielőtt még megszületett a gyermeked, most azonban óriási örömmel tölt el? Oszd meg velünk kedvenc történetedet és nyerj értékes ajándékcsomagokat!

Apa-sztorik

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek