Amerikai Nagykövetségen FBI ügynökök lehettek a gyerekek

Gimnazisták és a Mozgásjavító Iskola diákjai megismerhették a nagykövetség munkatársait és működését, az FBI munkatársa önvédelmi taktikákat is tanított, a tengerészgyalogosok pedig bemutatták a klubszobájukat, egyenruháikat, és szivacspuskával lőgyakorlatot is tartottak.

Gyerekvélemények:

Részt vettünk egy angol nyelvű programon az Amerikai Nagykövetségen. Az emberek kedvesek, figyelmesek és érdeklődőek voltak. Nagyon érdekes dolgokat tudhattunk meg munkájukról, valamint azt is, hogy a diplomaták nem is olyan unalmasak, mint azt gondoltuk. Meglátogatott minket egy úr az FBI-tól is, aki humoros, mégis hasznos előadást tartott szakmájával kapcsolatban. Azt gondolom, mindannyiunk nevében mondhatom, hogy a leginkább lenyűgöző a tengerészgyalogosok rövid bemutatója volt.
A látogatás során finom ebédet is kaptunk. Az intézetben dolgozók mind élvezettel, szeretettel beszéltek munkahelyükről, ami még felejthetetlenebbé tette ezt az élményt. (Berta Krisztina )

Számomra a legérdekesebb az volt, amikor egy úr FBI-tól előadást tartott nekünk. Elmesélte, hogy nem minden úgy van, ahogy a sorozatokban és filmekben, de azért találhatóak hasonlóságok is. Megmutatott egy golyóálló mellényt is, hogy tudjuk, milyen nehéz súlya van. (Szabó Alexandra )

Nagyon jól éreztem magam az Amerikai Nagykövetségen, és a jövőben ott szeretnék dolgozni. Engem nagyon sok mindenben inspirált ez az egész program. Nagyon köszönöm a lehetőséget és ezt a nagyszerű alkalmat. (Novák Zoltán)

Alkalmunk nyílt meglátogatni a budapesti Amerikai Nagykövetséget. Egy szép, biztonságos hely. Az ott dolgozók kedvesek, segítőkészek voltak. Az épület teljesen akadálymentes, így könnyen tudtunk mozogni. Előadásokat hallgattunk a munkájukkal kapcsolatban.
Nagyon örültem, hogy elmehettem. (Boros Attila )

A nagykövetségen megismerhettük az ott dolgozók munkáját, és hogy kinek mi a feladata. Érdekes volt látni, milyen egy félig magyar, félig angol nyelvű környezet. Mindenkinek mindenhez kell értenie egy kicsit. Nagyon jól éreztük magunkat. (Edelényi Márton)

 

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek