Blikk

Átvették a stafétát a gyerekek a Blikk szerkesztőségében, ahol sztárokkal készítettek interjút, közben megismerkedtek a lapkészítés titkaival.

A Blikk is kitárta a szerkesztőségi ajtót számukra: egy nagy csapat kislány és kissrác egy napra egy kicsit riporterré, szerkesztővé válhatott.

 

Első meglepetésként Marco Rossi, a magyar válogatott kapitánya is megjelent a Blikk szerkesztőségében. Ilyen „sajtóbeszélgetésben” még nem volt része a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. Nem volt tabutéma, az olasz szakember a magánéletéről, a családjáról ugyanolyan őszintén beszélt, mint például a szakmáról.

Tovább olvasok

 

Ezután az X-Faktor mentora, Radics Gigi érkezett a szerkesztőségbe, aki örömmel válaszolt a gyerekek kérdéseire, majd együtt énekelték a Süss fel nap! című gyerekdalt, majd az énekesnő a legnagyobb slágerét, a Vadonatúj érzést adta elő.

Tovább olvasok

 

Marco Rossi és Radics Gigi után Böde Danit kérdezték ki a gyerekek. Őt sem kímélték a Blikk újságírópalántái. Záporoztak a kérdések, a Ferencváros válogatott labdarúgója pedig pillanatok alatt megtalálta az összhangot a gyerekekkel, csocsózott is velük egyet a szerkesztőségben.

Tovább olvasok

 

Fotók: Isza Ferenc

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek