A DONE. ügynökségnél programoztak a gyerekek

A DONE. ügynökséghez három gyerkőc látogatott el, akik a programozás rejtelmeivel ismerkedtek meg.

Az ügynökség dolgozói így írták le az eseményeket:  “A Nemzetközi Gyereknap alkalmából három fiatal csatlakozott hozzánk, hogy ők is részesei legyenek a DONE. mindennapjainak. A rendhagyó nap részeként fejlesztőink egy játékon keresztül mutatták meg milyen speciális gondolkodás módra van szükség, ha az ember kódolni szeretne. Megmutattuk a programozás alapjait és, hogy milyen látványos oldalakat lehet varázsolni a kódokból. Később Motion Picture Designerünk egy greenbox-os videóban izgalmas effektekkel akcióhősőké változtatta látogatóinkat.  A nap digitális rajzolással zárult, ahol segítettünk a gyerekeknek megrajzolni saját magukat.

Óriási öröm volt számunkra látni, hogy a fiatalok, mennyire érdeklődnek a munkánk iránt. Köszönjük az UNICEF Magyarországnak, hogy a #UNICEFgyerekhang kampány keretében összehozott bennünket ezekkel a nagyszerű fiatalokkal. A gyerekeknek pedig a lelkes részvételt, és szívmelengető visszajelzéseiket:

 

Beni:
“Jól esett megismerni őket, meg azt, hogy hogy kell csinálni a gépbeszédet, a játékformát és anime-karaktereket. És már tudom is mi leszek!”
A lap közepén nagy betűk: “Köszönöm Nektek!”

Krisztián:
“Nagyon jól éreztem magam, kedvesek voltak és együttműködőek.”

Dani:
“Nagyon tetszett a program összeállítása. Az animálás volt a legjobb: megkértem a szerkesztő bácsit, hogy animáljon meg, és jófej volt, megtette!”

 

 

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek