Együttműködési lehetőségek a Kilátó Élményprogramban

Az UNICEF Magyarország örömmel veszi az együttműködő vállalatok, szakmai partnerek, szponzorok jelentkezését, akik szívükön viselik a gyerekek sorsát és szeretnének a maguk módján segíteni.

 

Élményekkel a hátrányos helyzetű magyar gyerekek érvényesülési esélyeinek javításáért

 

Az UNICEF Magyarország új hazai program megvalósításával szeretne javítani a veszélyeztetett magyar gyermekek helyzetén. 2018 szeptemberétől állami intézményekben nevelkedő gyerekeknek szervezünk rendszeres látogatásokat sport- és kulturális eseményekre, előkészítjük őket az élményekre, valamint pszichológusok, drámapedagógusok, előadóművészek és szociális munkások közreműködésével segítjük a feldolgozást, önismeretük, önbizalmuk, életismeretük növelését. Célunk, hogy ezek a gyerekek a művészi és sportélményeken és az ezekre épülő személyre szabott foglalkozásokon keresztül lelkileg megerősödjenek, és jobban meg tudjanak küzdeni az élet kihívásaival. 

 

Amit a gyerekek kapnak

 

A program bevezető szakaszában 2018 végéig 5-6 állami intézményből kb. 200 gyerek számára biztosítunk havonta 3-4 egymásra épülő élményprogramot. Egy 15-20 fős csoporttal ugyanaz a szakembergárda foglalkozik, így nyomon tudjuk követni a gyerekek érdeklődési körét, és tudományos eszközökkel felmérhetjük a program rájuk gyakorolt hatását. Újabb támogatók bevonásával megvalósítható az a cél, hogy minél színesebb és gazdagabb élményeket és fejlesztéseket kínáljunk minél több hátrányos helyzetű gyerekcsoport számára. Az érintett gyerekek száma így 2-3 év alatt akár 1000-re is nőhet.

Amennyiben szeretne támogatóként részt vállalni a programban, kérjük vegye fel a kapcsolatot a program koordinátorával a kilato@unicef.hu címen.

 

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek