Aktuális programjaink

Szívünk rajta

Szülők és gyerekek eligazodását segíti az UNICEF és a Bookline közös kezdeményezése

Te is szíveden viseled, hogy mit olvasnak a gyerekek? Nem vagy egyedül! Indul a „Szívünk rajta” program – a legjobb mesék és leghasznosabb gyereknevelési könyvek ajánló programja, az UNICEF Magyarország és a Bookline közös kezdeményezése. Mostantól amelyik könyv megkapja a „Szívünk rajta” matricáját, az biztosan a 4-12 éves gyerekeknek szóló legszebb, legizgalmasabb, legkülönlegesebb magyar nyelvű könyvek közé tartozik. Ajánlásaink a kereskedelmi sikerlistáktól függetlenül, egy szakmai csapat által összeállított minősítési rendszer alapján készülnek. A könyveket a szakértők mellett egy külön gyerekzsűri is értékeli, ami nem csupán véleményt nyilvánít, de vétójoggal is bír. A program négy kategóriában (mesél, segít, fejleszt, rád talál) gyűjti az ajánlásokat és ítéli oda a legkiválóbb könyveknek a „Szívünk rajta” matricát. 

 

Szeretjük ezeket a könyveket, mert saját képzeletünk határait feszegetik, és olyan világokba vezetnek minket, amiknek létezését korábban még csak nem is sejtettük.

 

 

 

Szeretjük ezeket a könyveket, mert felkészítik a szülőket a mindennapi kihívásokra, és segítik a gyermekeket saját problémáik jobb megértésében.

 

 

 

Szeretjük ezeket a könyveket, mert hisszük, hogy az olvasás segít fejleszteni a gyereket, a rigmusok és mondókák segítik az olvasástanulást, mások a szókincs, számolás fejlődését támogatják.

 

 

 

Szeretjük ezeket a könyveket, mert képesek érzelmileg bevonni, véleményformálásra késztetni a kamaszt, motiválni és inspirálni őt.

 

 

Kövessétek a Szívünk rajta könyvek Instagram oldalát, hogy elsőként értesülhessetek a legjobb gyerekkönyvekről!

https://www.instagram.com/szivunk_rajta/

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek