Aktuális programjaink

Szívünk rajta

Szülők és gyerekek eligazodását segíti az UNICEF és a Bookline közös kezdeményezése
Te is szíveden viseled, hogy mit olvasnak a gyerekek? Nem vagy egyedül! Indul a „Szívünk rajta” program – a legjobb mesék és leghasznosabb gyereknevelési könyvek ajánló programja, az UNICEF Magyar Bizottság és a Bookline közös kezdeményezése. Mostantól amelyik könyv megkapja a „Szívünk rajta” matricáját, az biztosan a 4-12 éves gyerekeknek szóló legszebb, legizgalmasabb, legkülönlegesebb magyar nyelvű könyvek közé tartozik. A program szakmai csapata négy kategóriában gyűjti az ajánlásokat és ítéli oda a legkiválóbb könyveknek a „Szívünk rajta” matricát.

Te is szíveden viseled, hogy mit olvasanak a gyerekek? Nem vagy egyedül!

A “Szívünk rajta” program a legjobb mesék és a leghasznosabb gyereknevelési könyveket ajánlja neked.

Az UNICEF Magyarország és a Libri-Bookline Zrt. közös kezdeményezése, a “Szívünk rajta” program a legszebb meséket és a leghasznosabb gyereknevelési könyveket ajánlja. A program szakmai csapata négy kategóriában (mesél, segít, fejleszt, rád talál) gyűjti az ajánlásokat és ítéli oda a legkiválóbb könyveknek a „Szívünk rajta” matricát. Ajánlásaink a kereskedelmi sikerlistáktól függetlenül, egy szakmai csapat által összeállított minősítési rendszer alapján készülnek. A könyveket a szakértők mellett egy külön gyerekzsűri is értékeli, ami nem csupán véleményt nyilvánít, de vétójoggal is bír.

 

Szeretjük ezeket a könyveket, mert saját képzeletünk határait feszegetik, és olyan világokba vezetnek minket, amiknek létezését korábban még csak nem is sejtettük.

 

 

 

Szeretjük ezeket a könyveket, mert felkészítik a szülőket a mindennapi kihívásokra, és segítik a gyermekeket saját problémáik jobb megértésében.

 

 

 

Szeretjük ezeket a könyveket, mert hisszük, hogy az olvasás segít fejleszteni a gyereket, a rigmusok és mondókák segítik az olvasástanulást, mások a szókincs, számolás fejlődését támogatják.

 

 

 

Szeretjük ezeket a könyveket, mert képesek érzelmileg bevonni, véleményformálásra késztetni a kamaszt, motiválni és inspirálni őt.

 

 

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek