#FőzzAGYERMEKEKÉRT 2. – Nyiss éttermet a konyhádban!

Fördős Zé&Street Kitchen és az UNICEF kampánya a rászoruló gyermekekért

 

Tudod, hogy hány ismerősöd van Facebookon? Közülük hány emberrel beszéltél az elmúlt egy évben? Mit szólnál hozzá, ha a gimis osztálytársad, a távoli unokatesód vagy egy régi kollégád jelentkezne be hozzád egy vacsira?

Nyisd meg a konyhád olyan ismerőseidnek, akikkel ritkán találkozol, pedig milyen jó is lenne tudni róluk… és még egy Street Kitchen ajándékcsomag is a tiéd lehet.

Mit kell tenned?

1. Regisztrálj a #FőzzAGYERMEKEKÉRT  oldalán és hozdd létre saját eseményed!

REGISZTRÁLOK

2. Tűzz ki egy napot, válassz egy menüt, találd ki hánykor és hány főre „nyitod ki a konyhád”, mint egy pop-up étterem, és hirdesd meg az eseményed.

3. Kérd ismerőseid, hogy a vendéglátásért cserébe az UNICEF munkáját támogassák a helyszínen vagy az ADOMÁNYOZOK gombra kattintva a profilodon.

4. Főzz jót és élvezd rég nem látott kedves ismerősök társaságát, miközben segítesz is!

Az adománygyűjtés menete

Gyűjthetsz online és offline is, azaz a #FőzzAGYERMEKEKÉRT oldalán kialakított profiloddal és magán az eseményen is, amit rendezel.

Ha az online felületen gyűjtesz, kérd a pop-up éttermedbe bejelentkező ismerősöket, hogy a részvételért cserébe az adománygyűjtő felületed ADOMÁNYOZOK gombjára kattintva járuljanak hozzá a vacsorához az általad megadott minimum összeggel, és támogassátok együtt az UNICEF munkáját.

Ha magán az eseményen gyűjtesz, kérd barátaidat arra, hogy pop-up éttermed menüjének általad meghatározott árát hozzák el és dobják a közösbe. (Te majd ezt az összeget töltöd fel később kampányoldaladra.)

Ha nem engedheted meg magadnak, hogy a vendéglátás minden költsége rád háruljon, akkor se keseredj: előlegezd meg a költségeid, aztán számold ki, mi az az összeg, amiben már benne van minden kiadásod (vásárlás+támogatás) és egyszerűen „árazd be” a vacsorád és ezt kérd el az ismerősöktől! (Ne feledd, ezt csak abban az esetben tudod megtenni, ha az eseményeden gyűjtesz, mert a kampányfelületedre feltöltött összegből visszaadni nem tudunk!)

CSATLAKOZZ

Hogy lehet tiéd az SK ajándék?

Küldj magadról és a csapatról képet az adománygyűjtő linkeddel együtt a segitunk@unicef.hu címre, és kerülj fel a dicsőségfalra a Street Kitchen Facebook-oldalán!

Azok között, akik június 22-e és augusztus 22-e között megnyitják konyhájukban saját éttermüket, és adományt gyűjtenek az UNICEF javára, a Street Kitchen csapata öt darab ajándékcsomagot sorsol ki!

Ha inspirációra vágysz vacsora és vendéglátás tekintetében, látogass el a Street Kitchen oldalára! Szabadtéri főzőcskéhez ide, barátokkal történő grillezéshez ide kattints. De akkor is találsz kedvedre valót, ha valami különlegesre vágytok vagy éppen valami könnyűre.

Jó étvágyat és jó adománygyűjtést!

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek