#FőzzAGYERMEKEKÉRT 2. – Nyiss éttermet a konyhádban!

Fördős Zé&Street Kitchen és az UNICEF kampánya a rászoruló gyermekekért

 

Tudod, hogy hány ismerősöd van Facebookon? Közülük hány emberrel beszéltél az elmúlt egy évben? Mit szólnál hozzá, ha a gimis osztálytársad, a távoli unokatesód vagy egy régi kollégád jelentkezne be hozzád egy vacsira?

 

A Street Kitchen mutatja a példát:

Fördős Zé június 22-én megnyitja a konyháját és egy estére pop up étteremmé alakítja bázisát! Itt a lehetőség, hogy megkóstold Zé és barátai főztjét: Gyere el te is barátaiddal, és segítsd a vacsora teljes bevételével az UNICEF gyermekekért végzett munkáját!

 

OTT SZERETNÉK LENNI

Vágj bele te is!

 

Nyisd meg a konyhád olyan ismerőseidnek, akikkel ritkán találkozol, pedig milyen jó is lenne tudni róluk… és még egy Street Kitchen ajándékcsomag is a tiéd lehet.

 

Mit kell tenned?

1. Regisztrálj a #FőzzAGYERMEKEKÉRT  oldalán és hozdd létre saját eseményed!

REGISZTRÁLOK

2. Tűzz ki egy napot, válassz egy menüt, találd ki hánykor és hány főre „nyitod ki a konyhád”, mint egy pop-up étterem, és hirdesd meg az eseményed.

3. Kérd ismerőseid, hogy a vendéglátásért cserébe az UNICEF munkáját támogassák a helyszínen vagy az ADOMÁNYOZOK gombra kattintva a profilodon.

4. Főzz jót és élvezd rég nem látott kedves ismerősök társaságát, miközben segítesz is!

Az adománygyűjtés menete

Gyűjthetsz online és offline is, azaz a #FőzzAGYERMEKEKÉRT oldalán kialakított profiloddal és magán az eseményen is, amit rendezel.

Ha az online felületen gyűjtesz, kérd a pop-up éttermedbe bejelentkező ismerősöket, hogy a részvételért cserébe az adománygyűjtő felületed ADOMÁNYOZOK gombjára kattintva járuljanak hozzá a vacsorához az általad megadott minimum összeggel, és támogassátok együtt az UNICEF munkáját.

Ha magán az eseményen gyűjtesz, kérd barátaidat arra, hogy pop-up éttermed menüjének általad meghatározott árát hozzák el és dobják a közösbe. (Te majd ezt az összeget töltöd fel később kampányoldaladra.)

Ha nem engedheted meg magadnak, hogy a vendéglátás minden költsége rád háruljon, akkor se keseredj: előlegezd meg a költségeid, aztán számold ki, mi az az összeg, amiben már benne van minden kiadásod (vásárlás+támogatás) és egyszerűen „árazd be” a vacsorád és ezt kérd el az ismerősöktől! (Ne feledd, ezt csak abban az esetben tudod megtenni, ha az eseményeden gyűjtesz, mert a kampányfelületedre feltöltött összegből visszaadni nem tudunk!)

CSATLAKOZZ

Hogy lehet tiéd az SK ajándék?

Küldj magadról és a csapatról képet az adománygyűjtő linkeddel együtt a segitunk@unicef.hu címre, és kerülj fel a dicsőségfalra a Street Kitchen Facebook-oldalán!

Azok között, akik június 22-e és augusztus 22-e között megnyitják konyhájukban saját éttermüket, és adományt gyűjtenek az UNICEF javára, a Street Kitchen csapata öt darab ajándékcsomagot sorsol ki!

Ha inspirációra vágysz vacsora és vendéglátás tekintetében, látogass el a Street Kitchen oldalára!

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek