Segíts te is, dolgozz az UNICEF-nél! – Aktuális pozícióink

Legyél az UNICEF Magyarország önkéntese!

Szeretne egy igazán hasznos elfoglaltságot, amivel hazai iskolák gyermekein segíthet? Legyen az UNICEF Lelki egészség-óráinak vezetője!

Az UNICEF Magyarország elindította Lélekemelő Programját, mely a gyermekekkel foglalkozó szakembereknek, továbbá családoknak, szülőknek és gyermekeknek segít abban, hogy a világjárvány negatív hatásaival megküzdjenek. A gyermekek lelki egészsége már a koronavírus-járvány előtti időszakban kritikus állapotban volt. Az UNICEF kutatása szerint világszerte 7-ből 1 serdülő szenved mentális betegségben.

Bővebben

Legyél az UNICEF Magyarország önkéntese!

Az UNICEF Magyarország önkéntesek nélkül nem tudná megvalósítani hatékony munkáját. Önkénteseink az irodában, otthonról,  elkötelezetten végzik segítő munkájukat, amelynek következtében közösen rengeteget tudunk tenni a gyerekjogok védelmében, a legelesettebb gyerekek érdekében. Fordítanak, adminisztrálnak, filmeket feliratoznak, gyerekjogi foglalkozásokat tartanak, képviselnek minket eseményeken, látványos akciókban hívják fel a figyelmet a sürgető problémák megoldására.

Bővebben