Dolgozz velünk

Aktuális állásajánlatok

Gyermekjogi osztályvezetőt keresünk

A gyermekkor egyszeri és megismételhetetlen. Az UNICEF Magyarország célja a gyermekjogok védelme, valamint az UNICEF gyerekekért végzett munkájának támogatása. Civil szervezetünk szakemberekkel, állami- és piaci szereplőkkel közösen dolgozik a gyermekjogok érvényesítéséért.

Csatlakozz hozzánk GYERMEKJOGI OSZTÁLYVEZETŐ munkakörbe, ha kész vagy tenni a jó ügyért és szívesen működtetnéd a szervezet gyermekvédelmi és gyermekrészvételi programjait, valamint fejlesztenéd gyermekképviseleti tevékenységünket.

Bővebben

Telefonos kapcsolattartó

Diák vagy és munkáddal szívesen segítenéd az UNICEF tevékenységét? Ha szeretsz telefonálni,jól és bátran kommunikálsz, talpraesett vagy és elkötelezett szervezetünk céljai iránt, akkor ez most a Te lehetőséged!

Bővebben

Kommunikációs képviselőt keresünk

Az UNICEF Magyar Bizottság kommunikációs képviselőt keres.

Téged keresünk, ha jól és bátran kommunikálsz, szeretsz csapatban dolgozni, talpraesett vagy és elkötelezett szervezetünk céljai iránt. Munkáddal segíthetsz az UNICEF számára rendszeres adományozókat toborozni, akiknek köszönhetően világszerte biztosítjuk a nehéz sorsú gyerekek ellátását és fejlődését.

Bővebben

UNICEF recruits for Shared Services Centre in Budapest

UNICEF is establishing a Global Shared Services Centre (GSSC), located in Budapest, Hungary to manage the processing of a number of transactions that are currently carried out by UNICEF offices around the world. The GSSC is expected to be fully operational by the end of 2016, and will provide services to UNICEF offices worldwide in the areas of Finance, Master Data Management, HR Administration, Payroll, and the IT Global Help Desk.

Bővebben