Vállalati partnerként

Miért az UNICEF-et támogassam?

Miért éppen az UNICEF Magyar Bizottságot támogassam?

Az UNICEF több mint 190 országban dolgozik a gyermekek jóllétéért, küzd a jogaik érvényesüléséért, segítséget nyújt természeti katasztrófák, járványok, vagy háború sújtotta területen élő gyerekeken és családjaikon. Szervezetünk nem kap támogatást az ENSZ-től, tevékenységünket kizárólag a befolyt adományokól tudjuk finanszírozni. A második világháború óta sosem volt még ilyen magas a humanitárius segítségnyújtásra szoruló gyermekek száma, de a nehézségek ellenére folytatjuk munkánkat.

Az UNICEF támogatásával nem “csak” EGY GYERMEK életét fogja ma megváltoztatni, hanem MINDEN GYERMEK számára pozitív változásokat tud elősegíteni, MERT az UNICEF

 • globálisan működik, minden más humanitárius segélyszervezetnél több, mintegy 190, arra rászoruló országban dolgozik a gyermekek védelme és a gyermekjogok terjesztése érdekében. Világszervezet, amely képes befolyásolni és megváltoztatni az emberek hozzáállását és országok politikáját.
 • pozitív hírnévvel bír, az egyik legismertebb “márka” a világon (95% márka felismerés világszerte), így minden más szervezetnél több gyermeket ér el.
 • átláthatóan működik, mert rendszeres, részletes és megbízható jelentéseket készít.
 • független és pártatlan, azaz minden párttól vagy politikai érdekcsoporttól függetlenül tevékenykedik.
 • szakértelemmel bír, munkatársai révén messzemenőkig elkötelezett a gyermekek egészsége, túlélése, egyenlősége, oktatása, táplálkozása és védelme iránt globális szinten.
 • nyitott az innovációra, céljai elérését innovatív megoldásokkal segíti, a gyermekbarát termékektől és technológiai újításoktól, az elérhető szolgáltatásokig.
 • fenntartható teljesítményt és eredményeket nyújt, több mint 70 éve működő humanitárius-gyermekvédő szervezetként.
 • minden gyerekért dolgozik, így Magyarországon is több programmal dolgozunk a magyar gyerekek jóllétéért, többek között: Ébresztő-Óra programunk keretében interaktív gyermekjogi foglalkozásokat tartunk gyerekeknek, Rajtad áll a jövőd! Programunk keretében hátrányos helyzetű gyerekeket ösztönzünk az innovációra.

 

Segítsen Ön is rendszeres adományaival a gyermekek ügyét közös üggyé tenni!

Mire elegendő 50.000 Ft?

 

Az UNICEF 50.000 Ft-ból 5 kisdiák számára teszi lehetővé a tanulást: füzeteket, íróeszközöket, oktatási anyagokat és iskolatáskát biztosítunk a rászorulóknak.

 

50.000 Ft-os adomány 500 db, kézmosáshoz szükséges szappant vagy 400 db víztisztító tablettát jelent, amelyekkel a megfelelő higiéniát biztosítani lehet.

 

50.000 Ft összegű vállalati támogatás 500 adag Plumpy’Nut nevű terápiás mogyorókészítményt vagy terápiás tejet jelent az alultápláltság elleni küzdelemben.

2024-ben célunk, hogy:

 • 400.000 ember tiszta ivóvízhez juthasson
 • 300.000 kanyaró elleni oltást adhassunk be
 • 300.000 gyerek oktatását tegyük lehetővé
 • 600.000 súlyosan alultáplált gyerek segítséget kapjon
 • 500.000 ember részesüljön pszichoszociális támogatásban

 

Támogassa vállalati támogatóként az UNICEF-et, hogy folytatni tudjuk humanitárius munkánkat a kiszolgáltatottságban élő gyermekekért!

Segítsen Ön is rendszeres adományával a gyermekek ügyét közös üggyé tenni!

  

Keresse vállalati kapcsolatokért felelős munkatársunkat, ha szeretne partnerünk lenni:
Cserey-Horváth Dóra