Vállalati partnerként

Miért az UNICEF-et támogassam?

Miért éppen az UNICEF Magyar Bizottságot támogassam?

Az UNICEF támogatásával nem “csak” EGY GYERMEK életét fogja ma megváltoztatni, hanem MINDEN GYERMEK számára pozitív változásokat tud elősegíteni, MERT az UNICEF

  • globálisan működik, minden más humanitárius segélyszervezetnél több, mintegy 190, arra rászoruló országban dolgozik a gyermekek védelme és a gyermekjogok terjesztése érdekében. Világszervezet, amely képes befolyásolni és megváltoztatni az emberek hozzáállását és országok politikáját.
  • pozitív hírnévvel bír, az egyik legismertebb “márka” a világon (95% márka felismerés világszerte), így minden más szervezetnél több gyermeket ér el.
  • átláthatóan működik, mert rendszeres, részletes és megbízható jelentéseket készít.
  • független és pártatlan, azaz minden párttól vagy politikai érdekcsoporttól függetlenül tevékenykedik.
  • szakértelemmel bír, munkatársai révén messzemenőkig elkötelezett a gyermekek egészsége, túlélése, egyenlősége, oktatása, táplálkozása és védelme iránt globális szinten.
  • nyitott az innovációra, céljai elérését innovatív megoldásokkal segíti, a gyermekbarát termékektől és technológiai újításoktól, az elérhető szolgáltatásokig.
  • fenntartható teljesítményt és eredményeket nyújt, több mint 70 éve működő humanitárius-gyermekvédő szervezetként.

Segítsen Ön is rendszeres adományaival a gyermekek ügyét közös üggyé tenni!

Mire elegendő 40.000 Ft?

Az UNICEF 40.000 Ft-ból 1000 gyermeknek tud egyszeri védőoltást biztosítani a betegségek megelőzésére és kezelésére. Egy esztendő alatt így vállalata támogatásával akár 12.000 gyermek immunizációját biztosíthatja.

 

Az UNICEF 40.000 Ft-ból speciális, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított terápiás élelmet tud biztosítani, amellyel egy esztendő alatt vállalata közel 200 súlyosan alultáplált gyermek gyógyulását támogathatja.

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek