Híreink

“UNICEF Gyerekhang” pályázat gyerekeknek

2018. szeptember 18. 14:31

November 20-a 1989 óta a gyermekek jogainak világnapja. Ebből az alkalomból az UNICEF Magyarország alkotópályázatot hirdet 7-18 éves gyermekek számára. A pályázat témája: “Ha lehetne egy kívánságom, akkor…”

A pályázatokat két kategóriában várjuk:

1. Kép: rajz, festmény, kollázs, grafika, vagy bármilyen más, A/4-es méretben, álló tájolásban elkészített műalkotás. Az elkészült pályázati anyag postai vagy elektronikus úton is benyújtható az UNICEF Magyarország postacímére (1077 Budapest, Wesselényi u. 16.), vagy a palyazat@unicef.hu e-mail címre.
2. Fotó: bármilyen fényképészeti technikával készült fotó, mely postai vagy elektronikus úton is benyújtható az UNICEF Magyarország postacímére, vagy a palyazat@unicef.hu e-mail címre.

A beérkezett pályázatokat kategóriánként szakmai zsűri értékeli, és a legjobb művet díjazza. A pályázatokat három korcsoportban bírálják el: 7-10 éves, 11-14 éves és 15-18 éves. A pályázathoz 16 éven aluliak esetében csatolni kell a szülői beleegyező nyilatkozatot.

Egy pályázó nevezhet mindkét kategóriában, de kategóriánként csak egy pályamunkával. A pályamunkák beküldésekor a pályázó tüntesse fel nevét, életkorát, telefonos és e-mail elérhetőségét.

A pályázatok beérkezési határideje: 2018. 10. 25. (csütörtök) éjfél
Eredményhirdetés: 2018. november 20.

A pályázattal kapcsolatban az alábbi e-mail címen kérhet felvilágosítást: palyazat@unicef.hu

Budapest, 2018. 09. 18.

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek