Híreink

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEINK

2019. november 26. 10:49

A karácsony a szeretet ünnepe. Gondolj ebből az alkalomból a szeretteiden túl a világ nehezebb sorsú gyermekeire is és ne csak az ajándékozottnak, de egy rászoruló gyermeknek is szerezz örömet ajándékoddal. Ehhez adunk most tippeket.

 

Te is tehetsz! 💙 

Mindenki csak azt kérdezgeti tőled, hogy mit kérsz karácsonyra, de nincs ötleted, mert úgy érzed, mindened megvan? Kérd barátaidat, hogy karácsonyi ajándék helyett segítsenek neked összegyűjteni az általad kitűzött adománycélt követes adománygyűjtő oldalunkon:  https://teistehetsz.unicef.hu/

 

Ajándékozz Élményfestést!

Az élményfestés tökéletes választás, ha a számodra fontos embereket, valami egyedivel szeretnéd meglepni. Az élményfestésnél a minta adott, mégis minden egyes sajátkezűleg készített kép más és más. Hiszen a festmény elkészítésénél lépésről-lépésre adódik hozzá egyéniséged és kreativitásod. Az elkészült festmény örök emlék marad, melyre ha rápillantasz mindig emlékeztet majd a közösen eltöltött időre. Az élményfestés olyan különleges ajándék, mely a sikerélménytől és az alkotási folyamattól válik igazán értékessé. Mellyel minőségi időt tölthettek együtt harmonikus környezetben és remek hangulatban. Ha partnerünknél, az Alkotásutcánál vásárolsz utalványt és használod az Unicef20-as kódot, az Alkotásutca at általad megrendelt szolgáltatás árának 20%-val a rászoruló gyerekekért végzett munkánkat támogatja. www.alkotasutca.hu

 

Vásárolj Ajikártyát!

Ajándékozz jóérzést karácsonyra! Az UNICEF Magyarország Jótékonysági Ajándékkártyáival az életmentő segítségnyújtás jóérzését adhatod ajándékba. Nekünk, akik a világ szerencsésebb részéhez tartozunk és minden alapvető szükségletünk megvan, gondolnunk kell a világ legkiszolgáltatottabb gyermekeire is. Az Ajándékkártya megvásárlásával most tiszta ivóvizet, élelmet és egészséget ajándékozhatsz a rászoruló gyermekeknek – és a segítségnyújtás örömét az ünnepeltnek. Ráadásul mindezt most környezettudatosan is megteheted, ha e-cardot ajándékozol.

https://ajikartyak.hu/adomanyajandekkartya

 

Ajándékozz macaront!

2018-ban a Chez Dodo csatlakozott az Unicef Magyarország Bajnok programjához, hogy a világ legrászorultabb gyermekeit segítse. A Laki Eszter által megálmodott, afrikai őshonos terményeket idéző dobozkollekció vagy a Rebel Girls kollekció megvásárlásával dobozonként 400 Ft-tal támogatják az Unicef Magyarország küldetését, hogy a világ legjobban rászoruló gyermekei megfelelő táplálékhoz jussanak.

https://www.chezdodo.hu/

 

Konyhatündéreknek: 5 hozzávalós receptek

Az UNICEF bajnok programhoz frissen csatlakozott Szabó Jucus összeállított egy csomagot, mely mindkét könyvét és egy vászon táskát is tartalmaz, mely megvásárlásával az UNICEF munkáját támogathatod. Így közvetve Te is tehetsz a gyermek alultápláltság ellen. A csomagok elérhetőek 2019. november 21. és december 20. között.

https://5hozzavalo.blog.hu/2019/11/21/5_hozzavalo_unicef_konyvcsomag

 

Vállalatoknak: Karácsonyi e-card

Ha céged idén picit környezettudatosabb szeretne lenni a partnereknek szánt karácsonyi üdvözlőlapokkal, alternatív lehetőségként jó szívvel ajánljuk közös elektronikus üdvözlőlap készítését és kiküldését. A képeslapokra szánt büdzsé így a rászoruló gyerekeket segíti, ráadásul a fákat is védjük és nem pazaroljuk a papírt.

https://unicef.hu/igy-segithetsz/vallalati-partnerkent/vallalati-egyuttmukodesi-lehetosegek/

 

Divatimádóknak: Nanushka vászontáska

A Nanushka a november 20-i Gyermekjogi Világnap alkalmából egyedi vászontáskát tervezett és gyártott, amit limitált darabszámban tudtok megvásárolni, akár magatoknak, akár ajándékba szeretteiteknek. A táskát a budapesti üzletben tudjátok beszerezni, a készlet erejéig: 1052 Budapest, Bécsi u. 3.

https://www.nanushka.com/

 

Játék a Játéksziget üzletekből

A Játéksziget és az UNICEF Magyarország közösen küzdenek a gyermekek játékhoz való jogának érvényesítéséért, mert hisszük, hogy a gyerekkor egyszeri és megismételhetetlen. A Játéksziget ezért minden, az aktuális katalógusában szereplő játék vásárlása esetén támogatja a szervezet elesett gyermekekért végzett munkáját.

https://jateksziget.hu/

 

Kicsiknek plüssjáték

A Mamas & Papas kiválasztott három szuper cuki és pihe-puha plüssfigurát, amelyek árából 300 Ft-ot az UNICEF Magyarországnak adományoznak. Ha megvásárolod a kisfigurák valamelyikét, nemcsak babád lesz gazdagabb egy bájos játszótárssal, hanem egy rászoruló kisgyermek is támogatást kap. Hiszen vásárlásoddal Te is hozzájárulsz az UNICEF sürgős segítségre szoruló gyermekeket segítő kampányainak támogatásához.

https://mamasandpapas.hu/csr/

 

 

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek