Híreink

Megvédjük munkatársainkat a koronavírus járvány ideje alatt is

2020. július 17. 09:34

AZ UNICEF MAGYARORSZÁG UTCAI TÁMOGATÓ TOBORZÁSRA VONATKOZÓ KÜLÖNLEGES SZABÁLYOZÁSA A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY IDEJÉRE

Toborzóinkra a következő szabályzás vonatkozik:

1.Aki egy kicsit is betegnek, vagy csak gyengén érzi magát (illetve kifejezetten, ha köhög, vagy tüsszög), nem jöhet munkába. A csoportvezető mindenki lázát megméri minden reggel egy digitális lázmérővel.

2.Lehetőleg 1 méter (de ideálisan 2 m) távolság betartása kötelező a munkatársaknak egymás közt, valamint munkatársaink és a megszólított potenciális adományozó között is.

3.Munkatársaink rövid beszélgetésekre törekednek.

4.A maszk viselése a munkaidő teljes időtartama alatt kötelező a kollégák, az adományozók és saját magunk biztonsága érdekében. Minden munkanap után a maszkot kötelező min. 60 fokon kimosni, vasalóval fertőtleníteni, vagy másik maszkot viselni.

5.Kézfertőtlenítő használata munkakezdés előtt, után és közben folyamatosan kötelező. Tablet használat előtt/után mindkét félnek kötelező a fertőtlenítő használata. Ha kesztyűben van a munkatársunk, akkor a támogatónak kínálja fel a fertőtlenítőt.

6.Semmilyen tárgyat pl. plumpy nut nem adunk- és veszünk át a tableten kívül.

7.Adományozás utáni ajándékot (karszalag, köszönőkártya) automatikusan nem adunk, de felajánljuk. Ha a támogató kéri a felajánlott ajándékot, akkor el kell mondani, hogy min. 3 napig elővigyázatosság szempontjából ne használja azt.

8.A tablet fertőtlenítése kötelező minden munkanap végén.

9.Munkatársainknak koronavírus gyorstesztet biztosítunk, amit kéthetente 1x orvosi felügyelettel kapnak meg kollégáink. Pozitív teszt esetén munkatársunk 2 hétig nem dolgozhat. A visszatérés előtt egy magasabb minőségű teszt elvégzése kötelező és csak negatív teszteredménnyel lehet a munkába visszatérni.

 

 

 

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek