Híreink

Nagy sikerrel zárult a Wizz Air Budapest Félmaraton

2019. szeptember 23. 10:18

Az UNICEF is részt vett a szeptember 8-án megrendezett 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon, amely nagy sikerrel zárult: jótékony futónagyköveteink összesen 715.000 Ft adományt gyűjtöttek szervezetünk számára. Az esemény rendkívül jó hangulatban telt, futóinkból egy igazi közösség kovácsolódott. Az UNICEF-es sátor is nagy népszerűségnek örvendett, ahol különféle programokkal vártuk az érdeklődő gyerekeket és családjaikat.

Az eseményről készült képválogatásunk itt tekinthető meg:

Az UNICEF a Wizzair Félmaratonon való részvételével a tiszta víz fontosságára kívánta felhívni a figyelmet, amely a világ számos országában nagy kincsnek számít. Hazánkban egy átlagos lakos 130 liter vizet használ el naponta, a szegényebb országokban azonban számos gyermek kilométereket gyalogol minden nap azért, hogy családja tiszta vízhez jusson.

Ha lemaradtál az eseményről, de kedved érzel magadban ahhoz, hogy az UNICEF futónagyköveteként te is támogasd a világ nehéz sorsú gyermekit, akkor még nem késő! Nevezz be a 34. SPAR Budapest Maraton Fesztivál bármely távjára, és légy te is szuper csapatunk tagja! A verseny oldalán történő regisztráció után hozd létre saját profilodat az UNICEF oldalán, és tűzz ki egy célösszeget! Mi minden segítséget megadunk számodra, hogy kampányod sikeres legyen!

Csatlakozz az UNICEF csapathoz még ma!

CSATLAKOZOM

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek