Híreink

Segítség támogatásgyűjtésedhez

2021. június 02. 15:56

Számunkra az UNICEF Csapat követe egy hős, akinek fontos, hogy a világ jobb hely legyen a gyermekek számára.

Szeretnénk néhány tapasztalatot megosztani a sikeres adománygyűjtéshez:

1. Személyes hangvétel: Bemutatkozó szöveged elkészítésekor figyelj arra, hogy minél személyesebb hangot adj a leírásodnak. Mondd el, hogy miért fontos neked a gyermekek ügye és hogyan tudnak neked a célkitűzésedben segíteni.

2. Közösségi média: Profilodat oszd meg minél többször, hogy egy-egy ismerősöd a megmérettetés előtt legalább 5 alkalommal találkozzon a felhívásoddal.

3. Kérd barátaid, rokonaid, ismerőseid segítségét! Készíts listát arról, hogy kiket keresel meg és hogyan tudod elérni őket a leghatékonyabban. Nem csak a közösségi oldalak hoznak támogatókat, hanem sokkal inkább személyes kapcsolataid, akiket magán e-mailben is érdemes megkeresni.

4. Kampányolj kitartóan! Saját profilod linkjét minden üzeneted mögött elhelyezheted, ezzel is segíted a követőidet abban, hogy rátaláljanak az oldaladra. Az adományok, amelyeket az adatlapod “ADOMÁNYOZOK” gombjáról indítanak, megjelennek majd az profilodon és így nyomon követheted gyűjtésed sikerességét, amelyről ismerőseidet is folyamatosan tájékoztathatod.

5. Használj képeket!  posztjaidhoz és az üzeneteidhez, így sokkal több figyelmet kapsz. Tűzz ki egy minimum 50.000 Ft-os adománygyűjtési célt, amelyet a tapasztalatoknak megfelelően időközben módosíthatsz.

6. Mindig köszönd meg a támogatást! Ez nem csak udvarias gesztus, de másokat is segítségnyújtásra buzdít. Ezt megteheted a profilod szerkesztői felületén.

Az alábbi képeket letöltheted és beillesztheted üzeneteid mellé, így felhívásaid még több figyelmet kapnak majd. A képes illusztrációval támogatóid jobban megértik, hogy mennyit ér és miként hasznosul az adományuk. Ahogy látod, sokszor a legkisebb támogatás is életmentő segítséget jelent: pl. 100 Ft egy adag életmentő terápiás élelmiszerkészítmény, vagy 10 Ft egy víztisztító tabletta, amellyel 5 liter tiszta ivóvizet állíthatunk el, míg egy védőoltás is csupán 40 Ft-ba kerül. Mondd el ismerőseidnek, hogy már 1000 Ft-tal is óriási változást hozhatnak egy rászoruló gyermek életében.

 

Magyarul:

Ha angolul indítanál kampányt:

 

A verseny napjának közeledtével visszaszámolunk. Az alábbi képek megosztásával nyomatékosíthatod kérésedet.

Magyarul:

Angolul:

Még nem vagy az UNICEF Csapat tagja?

Fuss velünk a gyermekekért!

JELENTKEZZ!