Gyermekek milliói maradhatnak szülők nélkül Indiában – azonnali segítségnyújtásra van szükség!

Indiában a koronavírus-járvány második hulláma mintegy négyszer intenzívebb az elsőnél. Már 18 millió fertőzöttet regisztráltak és a halottak száma túlmutat a 200.000 főn. Az ország egészségügyi ellátása összeomlóban, nincs hely a kórházakban, és az egyik legnagyobb probléma az, hogy nincs elég oxigén. Sokan a feketepiacról próbálnak oxigént szerezni beteg szeretteik számára. A COVID második hullámában egyre több fiatal és gyermek betegszik meg.

SEGÍTEK

Minél gyorsabban terjed a vírus, annál nagyobb az esélye, hogy mutálódjon és olyan variánsok formájában éljen tovább, amelyek ellen a jelenlegi vakcinák már hatástalanok, ezzel mintegy aláásva a világ vírus ellen folytatott küzdelmét.

SEGÍTEK

Mire gyűjt adományt  az UNICEF?

 

  • Életmentő oxigén biztosítására.
  • Gyorstesztekre az ország legfertőzöttebb régióinak.
  • A koronavírus-járvány elleni oltóanyagok beszerzésére.
  • A gyermekek pszichoszociális támogatására.

 

Az UNICEF és partnerei a kezdetektől hangsúlyozzák a pandémia globális jellegét. A vírus nem győzhető le nemzetközi összefogás nélkül: a nemzeti tragédiák újabb világméretű katasztrófákhoz vezethetnek.

Nem hagyhatjuk, hogy gyermekek milliói veszítsék el szüleiket, sürgős segítségnyújtásra van szükség!

SEGÍTEK

Az UNICEF a helyszínen van és partnerszervezeteivel együttműködve igyekszik sürgős segítséget nyújtani: orvosi felszerelésekkel, életmentő oxigénnel, védőeszközökkel, higiéniai eszközökkel, koronavírus tesztekkel, továbbá mobil kórházakkal, laborokkal és egészségügyi, illetve kockázatkezelési szakértőkkel támogatják a súlyos katasztrófával küzdő országot.

Segíts Te is a járvány legyőzésében!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek