Nagy élmények kicsiknek a Róbert Károly Magánkórházban

A Róbert Károly kórházban a nagyobbak a szülészet csodáival ismerkedhettek meg, a kisebbek pedig nagyon izgatottan várták, hogy lássák, mit csinálnak az orvosok 🙂

Nagyon jól éreztem magam. Hihetetlen korszerű berendezések, eszközök álltak rendelkezésre, kényelmes, stílusos várók voltak a megérkezett betegek részére mintha luxus szállodába látogattam volna el. A szülőszoba volt a kedvencem ahol volt a baba apa anya részére kialakított francia ágy ahol el tudják tölteni az első órákat, míg megszületik az új kis családtag és az a sok alternatíva ahol tud vajúdni egy kismama mire világra tudja hozni a babáját. A meddőségi előadás illetve a lehetőségek, amivel létrejöhet egy párnak a babája ha természetesen nem sikerül nagyon érdekes és különleges volt. Nagyon sok hasznos információt kaptam a látogatás során. Ha majd odakerülök, hogy babát vállaljak mindenképpen ezt a kórházat fogom felkeresni. (Orsi)

Eszméletlenül jó volt az egész délután a Róbert Károly magánklinikán. Főleg a műtéti bemosakodást és az embriológiai előadást élveztem. Köszönöm, hogy ott lehettem, hatalmas élmény volt. Ha tehetném én is ott dolgoznék. 🙂 (Niki)

Legjobban az fogott meg, hogy az ott dolgozókon látszott, hogy szeretik azt, amit csinálnak. De az, hogy végig fotóztak, azt egy kicsit kellemetlennek éreztem. (Blanka)

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek