Néhány jó tanács a gardróbvásárokhoz

1. Válogasd össze azokat a ritkán használt ruháid, amiktől úgy érzed, itt az ideje megválni!

2. Olyanokat gyűjts, amikre valamilyen okból nincs szükséged, de másoknak még igazi kincs lehet.

3. A darabszám, a méret, a stílus függvényében döntsd el, hogy mely barátaidat, ismerőseid hívod meg és hány főt közülük. (Na persze, nem kötelező a vásárlás, ha van olyan vendéged, aki nem akar venni semmit, de szívesen áldoz pénzt és időt a Te “divat kihívásodra”, amivel rászoruló gyermekeket támogatsz, az szuper! Bátorítsd, hogy menjen és támogasson téged!)

4. Ha tetemes mennyiségű ruhád halmozódott fel – mert igazi boltkóros vagy 😊-, akkor ne habozz akár ismeretleneket is tájékoztatni a vásárodról. (Ebben az esetben persze ajánljuk, hogy online felületeken kínáld a portékáid!)

5. Időben mérd fel, hányan érkeznek hozzád, és ha kell, oszd be a látogatóid – bár erre tényleg csak akkor lehet szükség, ha több százan kívánják megvásárolni a cuccaid -, és gondold végig azt is, hogy mekkora helységre van szükséged a gardrób partydhoz!

6. Gondold át előre mit mennyiért adsz majd, és akár tüntesd is fel az árakat, hogy egyértelmű legyen a vásárlóidnak!

7. Amennyiben a vásárod helyszínén internet is a rendelkezésedre áll, vendégeid akár online, bankkártyával is tudnak fizetni, közvetlenül az adománygyűjtő profilodon keresztül az ADOMÁNYOZOK gombra kattintva. Ebben az esetben ez épp úgy működik, mint egy bankártyás támogatás vagy vásárlás, ahol csak a kártyájuk adatait kell megadni egy online felületen. Ilyenkor az összeg szinte azonnal megjelenik az adománygyűjtő profilodon. Ha viszont valamiért mégsem szeretnél ezzel vesződni, akkor jelezd a meghívottaknak, hogy készpénzzel készüljenek!

8. A vásárod helyszínen készpénzben összegyűjtött adományokat te magad egyösszegben is fel tudod tölteni a saját profilod ADOMÁNYOZOK gombjára kattintva. Itt akár kis üzeneteket is hagyhatsz mindazoknak, akik részt vettek gardrób bulidon, megköszönve nekik, hogy hozzájárultak adománygyűjtésedhez!

A partyt és a jó hangulatot Rád bízzuk!

+1. Jótékonysági gardróbvásárod ötletét, illetve magukat az eladásra kínált ruháidat online felületek segítségével még többekkel megoszthatod. Ebben az esetben hozz létre Facebook eseményt (vagy esetleg csatlakozz ilyen profilú csoportokhoz), tölts fel képeket azokról a ruháidról, amiktől tervezel megválni és a bankszámlaszámod helyett adománygyűjtő profilod linkjét add meg arra kérve barátaid, ismerőseid, hogy a megvásárolni kívánt ruhadarabok árát itt, az ADOMÁNYOZOK gombra kattintva töltsék fel. Ezen a felületeden követheted, hogy eleget tettek-e a fizetési kötelezettségének, mert azonnal megjelenik a feltöltött összeg.

Szervezz te is gardróbvásárt!

A legkisebb támogatás is életeket ment.

CSATLAKOZZ