Most karácsonykor ajándékozz egy életmentő eszközökkel teli dobozt a gyerekeknek!

Karácsony előtt csomagok milliói kelnek útra a világ minden táján. Az UNICEF is hasonlóképp tesz az év minden napján: különleges, életmentő eszközökkel teli dobozokat juttat el a gyermekeknek a krízis sújtotta területekre.

Mi azonban más futárszolgálatokkal ellentétben nem ismerünk lehetetlent: a földkerekség legnehezebben megközelíthető pontjaira is eljutunk. Számukra nem léteznek azok a szavak, hogy túl messze, túl veszélyes, vagy túl nehéz. Nincs az a háborús konfliktus, természeti katasztrófa vagy járvány sújtotta terület, ami elrettenthetne minket attól, hogy megvédjük a gyermekek életét.

Földön, vízen, levegőben. Árvíz, sárlavina, földrengés közepette. Gyalog, szamárháton, drónnal. Semmi sem tántoríthat el minket!

Most karácsonykor adományozz egy reménnyel teli dobozt a világ veszélyeztetett gyermekeinek és mi ígérjük, hogy eljuttatjuk a számukra!

Éljenek bárhol is a Földön, bármilyen nehezen megközelíthető helyen. Mi bárhova kiszállítjuk!

 

Az UNICEF által kínált speciális dobozokkal most igazán különleges segítséget nyújthatsz!

A csomagokba olyan életmentő eszközöket teszünk, mint például:

  • Meleg takarók és vastag ruhák a téli védekezéshez
  • Terápiás élelmiszer-készítmények, magas kalóriatartalmú tej, mogyorópaszta és terápiás keksz formájában
  • Víztisztító tabletták és higiéniás eszközök
  • Alapvető gyógyszerek, védőoltások és orvosi eszközök
  • Játékok, oktatási és fejlesztési eszközök

 

Bátorság, elszántság, állhatatosság, tenni akarás.

 Ők az UNICEF kiszállítói!

Minden adomány, minden csomag egyben egy esély is a jövőre!

Az UNICEF minden egyes nap azon dolgozik, hogy a gyermekek számára biztonságot és védelmet nyújtson. Csak idén 300 vészhelyzetben siettünk a gyermekek segítségére.

A munkánkra nagyobb szükség van, mint valaha:

 

  • Háborús helyzetek, fegyveres összecsapások, üldöztetés és a szegénység miatt 69 millió ember kényszerült elhagyni otthonát.
  • Radikális természeti csapások, úgymint tájfunok, ciklonok, áradások és földrengések miatt gyermekek milliói kerültek veszélybe.
  • Most több országban zajlanak erőszakos események, mint az elmúlt 30 évben valaha. A világon 420 millió gyerek él konfliktus sújtotta területen.
  • Jemenben 4 éve tart a szörnyű háború, amelynek következtében 12,3 millió gyermek élete maga a pokol. 10 percenként hal meg 1 gyerek olyan okokból, amelyek megelőzhetők lettek volna és 360.000 öt éven aluli súlyosan alultáplált.
  • 500.000 rohingya gyermek menekült el a mianmari attrocitások elől a szomszédos Bangladesbe és szorul most is humanitárius segítségre.

Adományozz egy dobozt még ma!

Bárhova kiszállítjuk!

SEGÍTEK