Exkluzív programsorozatként tér vissza a Pop-Up Store

Az UNICEF Magyarország nagysikerű gardróbvására ezúttal a Világszép Alapítvánnyal közös szervezésben, izgalmas programsorozat formájában, újabb partnerekkel és ismert, népszerű közreműködőkkel tér vissza 2023-ban! A legkülönlegesebb divatcikkekre exkluzív gálavacsora keretében licitálhatnak a vendégek a Kempinski Hotel Corvinusban, az idei fókusztémáról, a traumáról Orvos-Tóth Noémi és Kadarkai Endre vezet pódiumbeszélgetéseket napközben, maga a különleges gardróbvásár pedig ismét a H&M elegáns showroomjában nyílik meg a szeptember 29-30-i hétvégére. A programsorozathoz tartozó különböző eseményeken különálló jegyek megvásárlásával vehetnek részt az érdeklődők.

GÁLAVACSORA

Az UNICEF Magyarország és a Világszép Alapítvány szeptember 30-án este 18 órától a Kempinski Hotel Corvinusban jótékonysági licittel egybekötött gálavacsorát szervez a Pop-Up Store & More rendezvénysorozat záróeseményeként.

Asztalok cégek nevében egyben is foglalhatók. Az est házigazdája Mihalik Enikő lesz, a licitet Alföldi Róbert vezeti, fellép Tóth Vera. A rendezvényen a legnevesebb hazai és nemzetközi neves tervezők és alkotók kiemelt felajánlásai kerülnek licitre.

JEGYVÁSÁRLÁS

PÓDIUMBESZÉLGETÉSEK

A programsorozat célja a traumatizált gyermekek támogatása, a szervezetek a Pop-Up Store & More rendezvények alatt beérkező teljes összeget az ő életük jobbá tételére fordítják.

Szeptember 30-án reggel 10 órától Orvos-Tóth Noémi a Hotel Kempinskiben rövid bevezető előadásával betekintést nyújt a trauma természetrajzába, majd ismert vendégeivel saját tapasztalataik mentén járja körbe a témát. A traumatizált gyerekek segítéséről Kadarkai Endre beszélget.

JEGYVÁSÁRLÁS

GARDRÓBVÁSÁR

Szeptember 29-30-án ismét várja látogatóit a nagyszabású jótékonysági gardróbvásár, ahol újra rendkívül kedvező árú, márkás női, férfi és gyerek ruhadarabokkal, kiegészítőkkel és ékszerekkel várjuk az érdeklődőket.

A gardróbvásárnak a H&M exkluzív Showroomja ad otthont Budapesten, az V. kerület, Deák Ferenc utca 3-5. szám alatti patinás épületben. A belépőjegy levásárolható a regisztráció során kiválasztott idősávban elérhető termékekre.

JEGYVÁSÁRLÁS

Ha van már nem használt, de jó minőségű, márkás ruhád vagy kiegészítőd, akkor annak felajánlásával is támogathatod a traumatizált gyermekek ügyét!

A ruhákat az ACG reklámügynökség budapesti irodájában gyűjtjük (cím: 1027 Budapest, Henger u. 2/c), napközben bármikor átveszik.

 

A rendezvénysorozat nagykövetei:

  • Mihalik Enikő – modell, az UNICEF Magyarország Bajnoka
  • Orvos-Tóth Noémi – klinikai szakpszichológus, az UNICEF Magyarország Bajnoka
  • Blaskó Nikolett – az ACG reklámügynökség vezetője, az UNICEF Magyarország kuratóriumi tagja

 

A kétnapos gardróbvásárral kapcsolatos legfrissebb hírekért kövesd az alábbi Facebook-eseményt:

MEGNÉZEM AZ ESEMÉNYT