Pop-Up Store & More

Az UNICEF Magyarország 2023. szeptember 29-30-án ismét megrendezi nagyszabású jótékonysági gardróbvásárát, ahol újra rendkívül kedvező árú, márkás ruhadarabokkal várjuk az érdeklődőket. A kétnapos Pop-Up Store & More rendezvénysorozat ezúttal a Világszép Alapítvánnyal közösen kerül megrendezésre, és olyan új elemekkel egészül ki, mint pódiumbeszélgetések Orvos-Tóth Noémivel a gyerekkori traumák hatásáról, illetve egy aukcióval egybekötött jótékonysági gálavacsora a Hotel Kempinskiben.

A jótékonysági gardróbvásárnak a H&M exkluzív Showroomja ad otthont Budapesten, az V. kerület, Deák Ferenc utca 3-5. szám alatti patinás épületben.

Vedd meg a jegyed most, hogy legyen helyed a vásáron!

JEGYVÁSÁRLÁS

 

A rendezvénysorozat nagykövetei:

  • Mihalik Enikő – modell, az UNICEF Magyarország Bajnoka
  • Orvos-Tóth Noémi – klinikai szakpszichológus, az UNICEF Magyarország Bajnoka
  • Blaskó Nikolett – az ACG reklámügynökség vezetője, az UNICEF Magyarország kuratóriumi tagja

 

A kétnapos gardróbvásárral kapcsolatos legfrissebb hírekért kövesd az alábbi Facebook-eseményt:

MEGNÉZEM AZ ESEMÉNYT

A programsorozat célja a traumatizált gyermekek támogatása, a szervezetek a Pop-Up Store & More rendezvények alatt beérkező teljes összeget az ő életük jobbá tételére fordítják.

Szeptember 30-án reggel 10 órától Orvos-Tóth Noémi a Hotel Kempinskiben rövid bevezető előadásával betekintést nyújt a trauma természetrajzába, majd ismert vendégeivel saját tapasztalataik mentén járja körbe a témát. A traumatizált gyerekek segítéséről Kadarkai Endre beszélget.

A pódiumbeszélgetésekre itt vásárolhatsz jegyet:

JEGYVÁSÁRLÁS

A jótékonysági gálavacsorával kapcsolatban keresd kollégánkat az alábbi e-mail címen:

judit.vrancsik@unicef.hu