Rajtad áll a jövőd! 2019/20 képzések

Öt döntős csapatunk tagjai támogatóinknak köszönhetően minden hónapban képzéseken vehetnek részt. Gyakorlati ismereteket sajátíthattak el a marketingkommunikációs szakemberektől, ötleteket kaptak arra, hogyan tudnak csapatban dolgozni, alkalmazkodni, együttműködni és a lehető legtöbbet kihozni egymásból, fejleszthették kommunikációs készségeiket, továbbá pénzügyi és vállalkozói kompetenciákat is elsajátíthattak.

A Rajtad áll a jövőd! résztvevői az Accenture Magyarország marketingkommunikációs vezetőjétől megtudhatták milyen egy jó márkanév, logó, valamint tippeket kaptak a termékük bemutatásához és a közösségi média használatához is.

Egy alkalommal Váczi Rozi, a Matyodesign megálmodója és alapítója is vendégünk volt. Köszönjük az inspirációt!

A fiatalok pénzügyi, vállalkozói képzésen vesznek részt az OTP Bank Fáy András Alapítvány jóvoltából. Bízunk benne, hogy az itt elsajátított ismeretek nemcsak a programhoz kapcsolódó terveik megvalósításában lesznek hasznosak, hanem mindennapjaik során is.

Ötletgenerálás az innováció korában: látogatás a Microsoftnál.

Csapataink február elején az OTP Fáy András Alapítvány munkatársa segítségével tovább bővíthették pénzügyi ismereteiket és találkozhattak a Cseriti Adománybolt Hálózat ügyvezetőjével is, aki örömmel osztotta meg tapasztalatait a fiatalokkal.

Csapataink február végén a Google magyarországi központjának munkatársai segítségével a digitális jelenlét fontosságáról tanultak.

Ezt követően találkozhattak a Kanálka Manufaktúra vezetőjével is, aki örömmel osztotta meg tapasztalatait a fiatalokkal.

A Rajtad áll a jövőd! program online folytatódik tovább. Márciusban rendhagyó körülmények között zajlott a találkozónk.  Mindenkit váratlanul ért a hónap közepére kialakult egészségügyi helyzet, de az egyértelmű volt számunkra, hogy a tervezett inkubációs alkalmat nem tarthattuk meg személyesen. Nagyon hiányzott, hogy nem találkozhattunk, de így is volt lehetőségünk arra, hogy online haladjunk az üzleti modellek kidolgozásával.

Nagyon készültünk arra, hogy a márciusi találkozónkat a Celanese Magyarország impozáns irodaépületében tartsuk meg, de hasznos tanácsokat szerencsére online is lehet adni. A vállalat munkatársa a termékek értékesítéséhez adott tippeket minden csapatnak.

 

Április közepén (egyelőre szintén online) csapataink a Videoton – Pannonjob Kft. trénereitől kaptak remek tippeket a záró prezentációjukra vonatkozóan.

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek