St. Andrea Restaurant, Budapest

A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban talált méltó helyére. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített őszinte ételeket készítenek, maximalizmusra törekszenek.

A séf, Barna Ádám konyháját a letisztultság és az alázatosság jellemzi, mindezt pedig érezhetően átjárja a vidéki szellemiség, mely a nagyvárosi pompával ötvözve nyújt igazán egyedi gasztronómiai élményt. Ezt a stílust hazánk legizgalmasabb alapanyagaival teszi még különlegesebbé.

A Kárpát-medence területére jellemző tradíciókból és alapanyagokból inspirálódva készülnek ételei. A St. Andrea Restaurant tulajdonosa, étteremvezetője, Lizsicsár Miklós, akit tavaly a Dining Guide által tavaly az Év Szervizembere díjjal is jutalmazott, mindig hangsúlyozza, a St. Andrea Restaurant olyan hely, ahol mindent megünneplünk, mindennek megadjuk a módját. Ezt szeretnék mindenkinek átadni és ezt szeretnénk a vendégek felé közvetíteni. Az élet nem csak kihívás, hanem sok-sok boldog pillanat. Ezt azonban csak akkor tudjuk megélni igazán, ha megállunk és megünnepeljük.

A betérő vendégek november hónapban a méltán hírnevet szerzett citrom tarte választásakor az UNICEF Magyarországot támogatják.

http://standreaborbar.hu/

Tovább a Gasztronómiával a gyerekekért oldalra

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek