Steiner Kristóf vegán vacsorája a gyermekekért

2023-as kampányunkhoz itt csatlakozhatsz!

Steiner Kristóf blogger, író és vegán életmód aktivista közelgő születésnapját egy rendhagyó vacsorával ünnepelte, amely egyúttal egy jótékonysági est is volt. Az UNICEF Magyarország #FőzzAGYERMEKEKÉRT programjához csatlakozva Kristóf vendégeit arra kérte, hogy ajándéktárgyak vásárlása helyett támogassák adományokkal az UNICEF Magyarország munkáját, ezáltal segítséget nyújtva a világ legelesettebb gyermekeinek.

Kristóftól nem áll távol a jótékonykodás, a vacsora kapcsán így írt blogjában az eseményről: „Sokkal szívmelengetőbb úgy ajándékot kapni, hogy tudom: én is adtam valamit – még jobb, ha mind folyamatosan adunk, amikor, és ahol csak tudunk”.

Az UNICEF x KritofsKitchen címet viselő kulináris eseményre a Loffice Budapestben került sor. A vacsorára a házigazda olyan barátokat hívott meg, akik a vegán ételek élvezete mellett szívesen támogatják a gyermekek ügyét. Az esemény során az ünnepelt kedvenc növényi alapú ételei kerültek terítékre, mint például szárított zöldség chipsek, avokádó és hummus előételek, különleges étel kompozíciók és vegán torta. Az egész este felszabadult hangulatban telt, a fogásokat pedig az egészséges életmód guru saját maga szolgálta fel. Kristóf tapasztalatai nagyon pozitívak voltak a jótékonysági vacsora kapcsán, amely által születésnapja igazán különlegesre sikeredett, és garantáltan maradandó élmény volt az összes részt vevő számára!

Ha Kristófhoz hasonlóan te is szeretnél egy különleges születésnapot, és szívesen ajánlod fel az eseményt jótékony célokra, csatlakozz az UNICEF #FőzzAGYERMEKEKÉRT kampányához!

Ha úgy érzed, szívesen támogatnál már létező kezdeményezést,  látogass el Te is tehetsz oldalunkra!

Szervezz te is vacsorát a gyermekekért!

Kezdeményezéseddel sok gyermek számára lesz jobb hely a világ.

Belevágok