Sütizz a gyerekekért!

Az UNICEF Magyarország összefogott trendi cukrászdákkal, pékségekkel és fagyizókkal, hogy két hónapon át különleges édességekkel kedveskedjen  mindenkinek, aki szeret egy jó ügyért nassolni.

Míg május első vasárnapján hagyományosan az anyákat ünnepeljük, addig június harmadik vasárnapja az apáké. Ezeken a jeles napokon sokan gondolunk arra, hogy megháláljuk azt a rendkívüli gondoskodást, amit a szülők egy életen át adnak a gyermekeiknek. De az ünnep alkalom arra is, hogy felhívjuk a figyelmet a szülői szerep fontosságára. Mi, az UNICEF Magyarországnál hiszünk benne, hogy a jó szülők a legfontosabbak egy gyermek életében, és az együtt töltött idő, a korai kötődés kialakítása óriási jelentőségű a gyermek fejlődése szempontjából. Ezért Anyák és Apák napja alkalmából világszerte elmondjuk, mennyire fontos, hogy az első pillanattól kezdve aktívan foglalkozzunk a kicsikkel, beszéljünk hozzájuk, játsszunk velük, elegendő időt töltsünk velük és gondoskodjunk róluk. A két egymáshoz közeli jeles nap pedig kiváló alkalom arra is, hogy gondoljunk azokra a veszélyeztetett gyermekekre, akikért a saját szüleik nem tudnak eleget tenni.

A Sütizz a gyerekekért. Hogy minden falat jó helyre kerüljön kezdeményezéshez több népszerű  budapesti és vidéki cukrászda, pékség és fagyizó is csatlakozott. Májusban és júniusban mindegyikük felvett a kínálatába egy külön erre az alkalomra megálmodott süteményt, fagylaltot, amelyek megvásárlásával a vendégek az UNICEF Magyarország gyermekekért végzett munkáját támogatják. Itt az idő, hogy mindenki látogasson el szeretteivel a kijelölt üzletekbe, egyen és tegyen valami jót!

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek