TrM Fordítóiroda

„Cégünk, a TrM Fordítóiroda bő évtizede működik a hazai fordítási piacon. ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszerünket 2010-ben vezettük be. Jelenleg gyakornokainkkal együtt 9 belső, és kb. 100 külsős szerződött munkatárssal dolgozunk Magyarországról és a világ minden tájáról. Küldetésünk, hogy olyan idegen nyelvi kommunikációs partnerré váljunk, amelynek működésében ügyfeleink maradéktalanul megbízhatnak. Ennek is köszönhetően évről-évre folyamatosan fejlődünk mind árbevétel, mind ügyfélkör, mind pedig létszám tekintetében.

Fontosnak tartjuk, hogy segítsük a rászorulókat, azokat, akiknél jobb helyzetben vagyunk. Az UNICEF céljai ezzel teljes egészében összhangban vannak, így egyértelmű volt, hogy részt veszünk a munkában – azt viszont csak nemrégiben tudtuk meg, hogy közel félezer kisgyermek napi élelmezését biztosítottuk. Ez rendkívül inspiráló mindannyiunk számára, és büszkeséggel tölt el bennünket. Az UNICEF-en kívül cégünk az Ír-Magyar Üzleti Körrel együttműködve segít egy olyan árvaházat is Gödön, ahol halmozottan (testileg és szellemileg is) fogyatékos emberek élnek. Ott munkatársaink önkéntes munkát végeznek, illetve változatosságot visznek az ott élők életébe.”

Az UNICEF központi anyagai angol nyelven érkeznek és nem ritka, hogy egyik napról a másikra kell a kapott anyagokat a sajtó rendelkezésére bocsátani. Hatalmas segítséget és megtakarítást jelent nekünk az, hogy olyan pro bono fordítóirodákat, mint  amilyen a TrM Fordítóiroda is a  partnereink között tudhatunk.

Fotót késíztette: Russell Skidmore Photography