UNICEF Pop-Up Store

Október 11-e a Lánygyermekek Világnapja, ennek alkalmából ismét megrendezte nagyszabású jótékonysági gardróbvásárát az UNICEF Magyarország. Az október 9-én nyíló, háromnapos Pop-Up Store ezúttal is márkás ruhadarabokkal, rendkívül kedvező áron várta az érdeklődőket. Az UNICEF Magyarország a jótékonysági gardróbvásáron befolyt teljes összeget a rászoruló lánygyermekek életének jobbá tételére fordítja.

A tavalyi nagy sikerű rendezvény házigazdájához, Mihalik Enikő szupermodellhez 2020-ban Blaskó Nikolett, a kommunikációs szakma egyik legismertebb szereplője, a hazai kortárs alkotók elismert támogatója is csatlakozott azzal a nem titkolt küldetéssel, hogy a gazdasági és kulturális elit képviselői közül felajánlásaikkal minél többen járuljanak hozzá a gardróbvásár sikeréhez. Az akcióhoz eddig 65 neves hazai tervező, divatmárka csatlakozott felajánlásaival.

Hol: H&M Showroom (Budapest, V. kerület, Deák Ferenc utca 3-5.)

Mikor: 2020. október 9-11.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1554837708051924/ 

 

Kövesd be az UNICEF Pop-Up Store Instagram-oldalát, hogy ne maradj le semmiről!

Tovább az Instagramra

Az idei vásár egyik legizgalmasabb eleme a jótékonysági aukció volt!

A Pop-Up Store kiemelt eseményeként idén jótékonysági designer aukciót szervezünk, ahol luxus ruhákra és kiegészítőkre…

Közzétette: UNICEF Magyarország – 2020. október 4., vasárnap

📅A licit időtartama: 2020. október 5-6.

📢A lezárása kedden, (október 6.) 18:00-kor Instagram Liveban történt meg  Mihalik Enikő és Blaskó Niki vezetésével.

📌Az Unicef Facebook oldalán a termékek képei alatt kommentben lehetett licitálni. A 48h végén az Instagram Liveban zárult az aukció.

2020-ban a lányoknak világszerte olyan nehézségekkel kell szembenézniük, mint a kényszerített házasság, az erőszak és az oktatási egyenlőtlenségek. A statisztikák szerint minden évben 12 millió fiatalt adnak férjhez 18 éves kora előtt, világszerte 130 millió 6 és 17 év közötti lány egyáltalán nem jár iskolába, valamint a Földön élő 800 millió analfabéta kétharmada is nő. Az UNICEF évtizedek óta harcol a gyerekházasság intézményének felszámolása és az írástudatlanság ellen, valamint támogatja a fiatal nőket abban, hogy kibontakoztathassák tehetségüket.

Az október 9-11 között, Budapest belvárosában rendezett UNICEF Pop-Up Store teljes bevételével a rászoruló lányokat és nőket támogatja. A 2019-es sikerre való tekintettel a szervezők ismét felkérték a hazai divatszakma, az üzleti- és közélet ismert szereplőit, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez. A tavalyi kínálaton túlmutatva idén férfi- és gyermekruhák, kiegészítők, sportruházat is várták az érdeklődőket a belvárosi bemutatóteremben.

Többet szeretnék tudni az UNICEF lánygyerekekért végzett munkájáról

„Nagyon boldog voltam, hogy tavaly ilyen sikeres volt a kezdeményezés: összesen 150 helyről érkeztek ruhák és kiegészítők, és két nap alatt mintegy 6,6 millió forintot sikerült összegyűjtenünk a leginkább rászoruló lánygyermekek számára. Kiemelten fontosnak tartom, hogy támogassuk az UNICEF munkáját abban, hogy ezek az érintett lányok minél jobb életkörülmények között nőhessenek fel” – mondta Mihalik Enikő, az UNICEF Magyarország Bajnoka, aki elkötelezett a nehéz sorsú gyermekek támogatása mellett.

Blaskó Nikolett, az ACG Reklámügynökség ügyvezető-alapítója és a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (MAKSZ) elnöke évek óta segíti az UNICEF munkáját. „Pályám kezdete óta küldetésemnek érzem a magyar divat és kortárs művészet támogatását, női vezetőként pedig nagyon fontos számomra a nők támogatása, mentorálása, a hátrányos helyzetű fiatalok esélyeinek növelése. A fenntarthatóság érdekében magam is tudatos vásárló vagyok, így külön öröm, hogy egyszerre három nemes ügyet támogathatunk ezzel az adománygyűjtéssel” – tette hozzá Nikolett, az UNICEF Magyarország kuratóriumának tagja, aki maga is hozzájárult ruhadarabjainak felajánlásával az akció sikeréhez.

„A világ számos pontján még mindig hátrányból indulnak az életben azok a gyerekek, akik lánynak születtek. Minden társadalom elemi érdeke, hogy a nők ne gyerekkorban váljanak anyává, tanulhassanak, ezáltal hozzájárulhassanak a gazdaság fejlődéséhez és saját gyerekeiket egészségben nevelhessék fel. Leendő vásárlóink nemcsak egy-egy szép ruhadarabbal gazdagodnak, hanem a világot is egy kicsit jobb hellyé teszik” – mondta Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója.

A szervezők minden óvintézkedést megtettek a résztvevők biztonsága érdekében: az érdeklődők előzetes regisztrációt követően, idősávokra osztottan, lázmérést követően maszkban és kesztyűben léphettek be a folyamatosan fertőtlenített bemutatóterembe.

Hogyan csatlakozhatsz az akcióhoz, ha nem tudsz eljönni a Pop-Up Store-ba? Vond össze a kellemeset a hasznossal, tarts egy őszi gardróbtakarítást, és indíts saját jótékonysági ruhavásárt! Rendezz egy garázsvásárt vagy akár add el jó állapotban lévő ruháidat online, de mindenekelőtt hozd létre saját profilod a teistehetsz.unicef.hu oldalon, és támogasd a gyerekeket.

Érdekel

Az UNICEF Pop-Up Store-t termékek felajánlásával támogatta:

1975

Alma Vetlényi

Aeron

Anka Fans

Anna Amelie

Anna Daubner

Artista

AtelierPalmetta

Between

Cako

CSF

Daalarna

Daige

Dorivisy

Delka

Elysian

ÉMÉ

ESZKA

Eva Remenyi

Fashion Revolution Hungary

HOF – Home of Fashion

Illyés Juli

Imogen

Je Suis Belle

Kata Szegedi

Kerényi Virág

Leanea

LindaMelinda

Mandagore design

Matyo Design

Miko

Nini Molnar

Nanuska

Non+

Nora Sarman

Ooh My Deer

Pakamé

Pici and the City

Pikkpakk design

Revi Studios

Rienne

Ruszkai Jewelerry

Silka

Sixfeet

Sugarbird

Suel knitwear

TE Shoes

Thin Wood

Threee

Tillu Design

Tras

VajdaAlexandra

VALBONAleather

Vengru

Veszprémi Gabriella

Viktoria Bolla

VYF scarves

Zoeandco

ZwanaModularDesign

Zsigmond Dóra

DFC

NUBU

Viktoria Varga

Barbara Leber

IRON

További támogatóink:

Balsai Móni
Bátyai Éva
Béres Alexandra
Berki Mazsi
Bolla Viktória
Csemer Boglárka
Dallos Bogi
Dobó Ági
Döbrösi Laura
Farkasházi Réka
Földes Eszter
Görgényi Fruzsina
Gryllus Dorka
Gubás Gabi
Gyebnár Csekka
Hámori Gabriella
Horányi Juli
Jaksity Kata
Keszthelyi Vivien
Kiss Rami
Mérai Kata
Nyári Dia
Pirner Alma
Pokorny Lia
Polgár Tünde
Rubint Réka
Som-Balogh Edina
Szabó Jucus
Szamosi Zsófi
Szinetár Dóra
Tápai Szabina
Tenki Réka
Tompos Kátya
Tornóczky Anita
Varga Izabella
Vasvári Vivien
Verrasztó Evelin
Az UNICEF Pop-Up Store idén sem jöhetett volna létre a H&M támogatása nélkül, akik nemcsak a helyszínt biztosították, hanem munkájukkal és ruhafelajánlással is hozzájárultak a jótékonysági gardróbásár sikeréhez. Köszönjük!
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben az UNICEF Magyarország a PEAK SPORT Magyarország segítségével mindent megtesz annak érdekében, hogy minimalizálja a járványügyi kockázatot az UNICEF Pop-Up Store esemény lebonyolítása során.
Egészségügyi intézkedések:
Az alkalmazott higiéniai és fertőzésvédelmi követelményrendszer a jelenleg érvényes hatósági előírásoknak megfelel.
• Az eseménynek helyet adó H&M Showroom folyamatos fertőtlenítése, vírusmentesítése speciális fertőtlenítő gép segítségével történik!
• A beléptetés során a résztvevők testhőmérsékletének ellenőrzése kihelyezett hőkamerás kapuval, történik.
• Belépés előtt kötelező a kézfertőtlenítés a bejáratoknál kihelyezett fertőtlenítő folyadékkal.
• A belépési pontoknál maszk is rendelkezésre áll.
• A megfelelő távolság megtartását, a zsúfoltság elkerülését a látogatók számának korlátozásával biztosítja a rendezvény helyszínén.
A COVID ellenes intézkedésekhez szükséges eszközöket a Peak Sport Kft. biztosítja az eseményen.

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek