WMN

A wmn.hu idén is csatlakozott az UNICEF Magyarország Gyerekhang akciójához. A november 20-i héten egy picit átadták az irányítást néhány diákújságírónak, a WMN Magazin főszerkesztője, D. Tóth Kriszta személyesen látta el tanácsokkal a legfiatalabb WMN-eket.

A Gyermekjogok Világnapján a reggeli napindító cikk megírására egy budapesti diáklányt kértek föl, aki mindössze néhány nappal korábban töltötte be a 18. életévét. Papíron tehát már felnőtt. A valóságban viszont… nos, a valóságban valahol út közben jár a gondtalan gyerekkorból az önálló, felelős nagykorúságba. Örömmel vállalta, hogy számba veszi, mi mindent visz magával a felnőttkorba. Göde Anna, budapesti gimnazista írása.

ELOLVASOM

 

Két tizenkilenc éves fiatal beszélget a következő interjúban – tabuk nélkül – a nemi sztereotípiákról. Az egyikük lány, és a fiúkat szereti. A másik pedig fiú, és ő is a fiúkat szereti. De nem csupán ennyi a közös bennük. Olvassátok el X és Y beszélgetését (a nevüket és az arcukat – félve az esetleges következményektől – nem vállalták).

ELOLVASOM

Köszönjük a fotókat wmn.hu!

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek